Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Η Μαρτίνα Ζιάκα υπ. Βουλευτής Ν. Πέλλας με τη ΝΔ

Μία είδηση της τελευταίας στιγμής έρχεται να επιβεβαιώσει τις φήμες που κυκλοφορούσαν το περασμένο διάστημα σχετικά με τις ερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές.

Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες του Aridaia News, η Μαρτίνα Ζιάκα θα είναι η «εκλεκτή» της ΝΔ από την Αλμωπία. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κόμμα αποσύρει την στήριξή του από το πρόσωπο της Παρθένας Φουντουκίδου και επιλέγει να ρίξει στον πολιτικό στίβο ένα σχετικά νέο πολιτικό πρόσωπο. Μάλιστα, είναι θέμα ημερών να «πέσουν» και οι τελικές υπογραφές στην Αθήνα. Φαίνεται πως η κ. Ζιάκα, η οποία κατάφερε να συγκεντρώσει ένα σημαντικό ποσοστό στις δημοτικές εκλογές του Νοέμβρη, έπεισε με τις επιδόσεις της τη ΝΔ και θα είναι αυτή που θα...



...σηκώσει στις πλάτες της την Αλμωπία και ολόκληρο το Νομό Πέλλας.
 

12 σχόλια:

  1. μπραβο μαρτιναααααα!!!!!!!!! με τη νικη........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. swsth h nd. poly kalh epilogh. oxi ta idia kai ta idia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΣΑΡΩΣΕ. ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. eleos re paidia...kalh kopela .alla oxi kai politikos...mhn trelathoyme!
    ...pisteyete oti mporei na valei estw kai ena litharaki sthn prosperash ths krishs?.....amfivalw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ελεοσ...δηλαδη με ποιους θα παμε μπροστα?ειναι δυνατον?ασ μασ πει τωρα μια θεση του κομματοσ τησ.και να την τεκμηριωσει.καλη κοπελα,ναι αλλα εμει δεν θελουμε καλα παιδια.θελουμε ατομα που να τολμουν.να χτυπουν το χερι και κοντρα στο κομμα τουσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιο κόμμα ρε ΕΣΕΊΣ;ποιος είναι νδ; ε μην τρελαθώ κιόλας; σαν τον ΓΚΛΑΒΆΚΗ;καλά ήμαστε για πολύ ξύλο τελικά.πολύ ξεφτίλα λαός έχουμε καταντήσει.άντε ρε μαρτίνα δείξε μας την πόρτα εξόδου απο την κρίση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ELEOS.... !!!!! SWTHIKE H ELLADA APO THN KRISH OK...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αν η κυρια ζιακα ειναι υποψηφια τοτε παιδια να ετιμαζομαστε σιγα σιγα για καρατζαφερη γιατι με την μπακογιανη ειναι ο γκλαβακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. polu kali epilogi..euxomai kathe epituxia...kai sigoura mporei na ta kataferei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ρωτηθηκε η τοπικη κοινωνια για την επιλογη της κυριας? ρωτηθηκε η τοπικη της Ν.Δ. ? ρωτηθηκε η ΝΟΔΕ? εκτιμω οτι υπαρχουν 2 εκδοχες:
    1- ή οτι καποιοι παιζουν με τις αντιδρασεις των καοικων της Αλμωπιας και προσπαθουν να την προοθησουν και στο τελος να την επιβαλουν
    2- ή οτι αυτο βολευει σε καποιους-ες στον καμπο των Γιαννιτσων ή στα ορεινα της Εδεσσας
    Δεν εχω προβλημα με την κυρια Ζιακα, εχω προβλημα με τις λογικες καποιων, δεν μπορει να ειναι υποψηφιος 2 φορες ο Κωστας Ζιακας και μετα να ακολουθει η συζυγος του, εκτος εαν θεωρειται κληρονομικη η συγκεκριμενη θεση υποψηφιου....
    και μετα ακολουθησουν και τα τεκνα αυτων.
    Να κρινουμε και τα τυπικα προσοντα της?
    Σπουδες, εργασια, κοινωνικη προσφορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Pantos ean gini k afto ego sigoura k episima tha stirikso karatzaferi.oute mpakogiani logo gklawaki.sostos o filos.diladi ine na xazewis me emas...ali den yparxoun re pedia;10 xronia ziaka k tora tin gyneka tou;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News