Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Πρόσληψη 16 ατόμων με δίμηνες συμβάσεις από τον Δ. Αλμωπίας

Στο χθεσινό Δ.Σ ψηφίστηκε ομόφωνα μετά από πρόταση που έθεσε ο Δήμαρχος Δ. Πασόης η πρόσληψη προσωπικού με δίμηνες συμβάσεις 16 ατόμων.
Όπως δήλωσε ο κ. Πασόης:
"Από τις συμβάσεις ορισμένου χρόνου που υπογράφηκαν το 2010, οι περισσότερες έχουν λήξει ενώ μέχρι τις 5/6/2011 λήγουν και οι υπόλοιπες.
Η πρόσληψη προσωπικού και σύμφωνα με τις διατάξεις του ΑΣΕΠ με 8μηνη σύμβαση που αποφασίσαμε, θα καθυστέρηση επειδή πρέπει να εγκριθεί από την Περιφέρεια και το Υπουργείο.
Για τον λόγο αυτό...

και επειδή την περίοδο αυτή με τις συνεχείς βροχοπτώσεις υπάρχει άμεση ανάγκη για την συντήρηση των κοινόχρηστων χώρων καθώς και κάθε είδους εργασία ενόψει της θερινής περιόδου και τον κίνδυνο πυρκαγιών που μπορεί να προκύψουν αλλά και για την αντιμετώπιση παράνομης υλοτόμησης στο δημοτικό δάσος των τοπικών κοινοτήτων Προμάχων και Γαρεφείου καθώς και λόγω ανεπάρκειας του μόνιμου προσωπικού προτείνω:

Την πρόσληψη προσωπικού με δίμηνες συμβάσεις με την διαδικασία που αναφέρετε στο άρθρο 26 της παραγράφου 6, του Νόμου 3584/07(εκτός ΑΣΕΠ).

Εργάτες γενικού καθαρισμού: 7 άτομα

Εργάτες πρασίνου κοινόχρηστων χώρων και των υποδομών τους: 8 άτομα

Δασοφύλακας: 1 άτομο

4 σχόλια:

  1. γεμίσανε δίμηνα στο λουτρακι τώρα θέλουν να γεμίσουν και στην αριδαια . κάποιος πρέπει να τους στηλει στον εισαγγελέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 6.53 bre den pas na ........ m....a

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ROYSFETIA... ROYSFETIA.... ROYSFETIA...
    ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατι αυτοι που θα μπουν με ρουσφετια,δεν εχουν στομα,δεν τρωνε?Η θα σας "χαλουσε" σ'ενα-εστω κ ενα διμηνο-να βγαλετε 1500 ευρω?Σ'αυτους τους δυσκολους καιρους,εσεις τον χαβα σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News