Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Δραστήριος ο Δήμος Πέλλας παρά την κρίση!

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον Δήμο Πέλλας, ο οποίος είναι ιδιαιτέρα δραστήριος τους τελευταίους μήνες και επενδύει στον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την τέχνη συμμετέχοντας ή διοργανώνοντας εκδηλώσεις, θεσμούς, εκθέσεις κ.τ.λ. Παρά την οικονομική κρίση που πλήττει ολόκληρη τη χώρα και τα οικονομικά προβλήματα του Δήμου, φαίνεται πως ο Δήμαρχος Γρηγόρης Στάμκος άλλα και οι Αντιδήμαρχοι, έχουν κατανοήσει πως με αυτό τον τρόπο προβάλουν τουριστικά τον τόπο και προσφέρουν ταυτόχρονα επιλογές στους Δημότες τους. Μακάρι και οι υπόλοιποι Δήμοι του Νομού Πέλλας να ήταν το ίδιο δραστήριοι σε αυτούς τους τομείς. Το σωστό να λέγεται!

2 σχόλια:

  1. ΕΛΑ ΚΑΫΜΕΝΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙ---ΛΟΥΤΡΑΚΙ----ΛΟΥΤΡΑΚΙ.ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ "ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ". ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΛΕΛΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ [ΖΕΡΖΗΣ]. ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Ή ΑΡΙΔΑΙΑ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ; ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΥΤΟ. ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ [ΖΕΡΣΗΣ,ΠΑΣΟΗΣ].ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑ ΕΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News