Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Αγανάκτηση από τα μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου Αριδαίας

Έντονη αγανάκτηση από τα μέλη του φιλοζωικού συλλόγου Αριδαίας!!!
Αυτό φαίνεται από νέα ανάρτηση της σελίδας του φιλοζωικού συλλόγου στο fb που αναφέρει: "ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ!!
Εμφανίστηκε σήμερα στην Αριδαία. Το ζώο λιμοκτονούσε!!
Μα κανείς να μην ξέρει κάτι; Να μην είδε τίποτα; Ποιος τα φέρνει ρε παιδιά;;"
Συνεχώς στην πόλη της Αριδαίας εμφανίζονται σχεδόν καθημερινά νέα σκυλιά!
Όπως το σκυλί της φωτογραφίας που βρίσκεται σε κατάσταση λιμοκτονίας, αφού κάποιος το εγκατέλειψε. Το ζώο όπως φαίνεται από την φώτο πρέπει να έχει να φάει πολύ καιρό
Κανένας δεν βρέθηκε τόσο καιρό να ταΐσει αυτό το ζώο;Κρίμα και ντροπή για όλους μας!
Εν τω μεταξύ πολλές είναι και οι αναρτήσεις στην σελίδα του συλλόγου από επισκέπτες στο Λουτράκι Αριδαίας
που αντικρίζουν εικόνες με αδέσποτα ζώα, εγκαταλελειμμένα, άσιτα και ταλαιπωρημένα όπως η παρακάτω:
"Την Κυριακή ήρθαμε στο Λουτράκι και λυπάμαι πραγματικά όταν είδα δύο κουτάβια που μόνο τα κοκαλάκια τους διαγράφονταν φοβισμένα-τρομοκρατημένα τους έδωσα φαγητό που μάζεψα από ταβέρνα. Όμως λυπάμαι πραγματικά, τι κάνετε ρε παιδιά εκεί;"
Όπως μας ενημέρωσαν από τον φιλοζωικό σύλλογο δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται τέτοια σχόλια. Πολλές φορές επισκέπτες της περιοχής έχουν επικοινωνήσει μαζί τους για να δηλώσουν διάφορα περιστατικά και πολλές φορές ο σύλλογος έχει επέμβει. Όμως η κατάσταση δεν μπορεί να διορθωθεί μονόπλευρα.
Πρέπει οι αρμόδιοι επιτέλους να μεριμνήσουν και να πάρουν ουσιαστικές αποφάσεις που θα λύσουν το πρόβλημα και όχι να το "κουκουλώσουν". Τέτοιες προτάσεις
έχει καταθέσει ο σύλλογος και στο παρελθόν και τώρα στην νέα δημοτική αρχή. Το σίγουρο είναι ότι η δημοτική αρχή πρέπει να ξεκινήσει από μία καμπάνια που θα ευαισθητοποιήσει τον κόσμο και θα τον ενημερώσει.
Κύριοι αρμόδιοι, κάντε επιτέλους κάτι για αυτά τα ζώα που δεν φταίνε σε τίποτα. Κάντε κάτι για την προστασία τους. Κάντε κάτι, γιατί αυτές οι εικόνες δεν τιμούν την περιοχή μας και δεν μας αντιπροσωπεύουν!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News