Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Στα παρασκήνια του νέου του κλιπ

Ο 32χρονος τραγουδιστής σε ρόλο σκηνοθέτη

Σε ρόλο σκηνοθέτη θα δούμε τον 32χρονο τραγουδιστή και συνθέτη στο βιντεοκλίπ του καινούριου του τραγουδιού Μία από τα ίδια, το οποίο γυρίστηκε την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου.
 
Αν και το ordino ήταν στις εξίμισι το πρωί, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ήταν απόλυτα συνεπής και ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του δύσκολου γυρίσματος που διήρκεσε δεκατρείς ώρες. 
 
Σύμφωνα με το κόνσεπτ του σκηνοθέτη Αλέξανδρου Γραμματόπουλου, ο Κύπριος καλλιτέχνης μεταμορφώνεται σε δημιουργό ιταλικών ταινιών της δεκαετίας του ’60. «Τον βλέπουμε να επιστρέφει στο στούντιό του και να θυμάται τα φιλμ που είχε γυρίσει στο παρελθόν με πρωταγωνίστριες τρεις διαφορετικές γυναίκες, οι οποίες υπήρξαν μούσες του» λέει στο OK! ο σκηνοθέτης.
---
πηγή:stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News