Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Εθνικός Αριδαίας - Ηρακλής Έδεσσας 5-0

Καλή εμφάνιση και μεγάλη νίκη

Μεγάλη σε έκταση νίκη σημείωσε στο Αριδαίας ο τοπικός Εθνικός συντρίβοντας την νεανική ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας με σκορ 5-0. Οι νικητές ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης συνδυάζοντας ταυτόχρονα ευχέρεια στο σκοράρισμα πετυχαίνοντας πέντε τέρματα, χάνοντας ευκαιρίες και για μεγαλύτερο σκορ. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν αλλά δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στην ανωτερότητα των αντιπάλων τους.

Οι σκόρερ:
Στο 34’ ο Τσαουσίδης έβγαλε ωραία πάσα σε θέση βολής τον Χατζηλαμπρινό ο οποίος άνοιξε το σκορ 1-0.
Στο 51’ εξελίξιμος Κυριακίδης πέρασε τρεις αντίπαλους και με ωραίο σουτ πέτυχε το 2-0.
Στο 59’ ο Τσαουσίδης έβγαλε σέντρα από το αριστερά και ο επερχόμενος Τσαουσίδης σημείωσε το 3-0.
Στο 66’ ο Ουρτζάνης εκτέλεσε κόρνερ και ο Τσαουσίδης με καρφωτή κεφαλιά έκανε 4 τα γκολ της ομάδας του.
Στο 74’ ανατράπηκε μέσα στην περιοχή ο Κυριακίδης. Το πέναλντι εκτέλεσε εύστοχα ο γερόλυκος Χατζηλαμπρινός γράφοντας το 5-0.

Από την ομάδα της Αριδαίας διακρίθηκαν οι: Μάτζαρης, Τσαουσίδης, Ουρτζάνης ενώ από την ομάδα της Έδεσσας οι : Μαυρογιαννάκος, Μούλας και Γιακαμόζης.

Καλή ήταν η διατησία των κ.κ Καρυπίδης-Καρατζάς-Κελεσίδης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ(Ματζάρης) : Τσεντεμίδης, Μάτζαρης, Καλλιτζόγλου, Στόϊκος Ηλ. (Σαββίδης 73’), Στόϊκος Ε. , Ανδρεάδης (Ελευθεριάδης 62’), Τσαουσίδης, Μανελίδης (Καραντσίρης 68’) , Κυριακίδης, Ουρτζάνης και Χατζηλαμπρινός.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: (Μεσημερλής) : Σαμαράς, Παπαναστασίου, Γιαννίδης, Παπαηλίας, Μαυρογιαννάκος, Μούλας, Μουζάκης ( Τάνας 54’) , Γιακαμόζης, Καρράς ( Πολατίδης 38’) Δάφνης, Τσιφτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News