Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΚΕ.Φ.Ο. Αριδαίας: "Ευχαριστούμε όσους εμπιστεύθηκαν τις υπηρεσίες μας"

ΚΕΝΤΡΟ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!

Από πέρσι 1 Δεκεμβρίου 2009 μέχρι σήμερα 15 Νοεμβρίου 2010 το Κέντρο Φροντίδας Οικογένειας (ΚΕ.Φ.Ο.) του Δ. Αριδαίας λειτούργησε με επιστημονικό προσωπικό (ψυχολόγο).

Η ανταπόκριση των δημοτών ήταν εντυπωσιακή, για ένα θεσμό που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στην περιοχή. Από την αρχή ακόμα κάποιοι τόλμησαν να κάνουν το πρώτο βήμα, ενώ στη συνέχεια το νέο διέρρευσε και το ενδιαφέρον και η προσέλευση των δημοτών ήταν πραγματικά μεγάλη.

Το Κέντρο απευθυνόμενο προς όλους τους δημότες παρείχε συμβουλευτική στήριξη σε όσους το ζήτησαν, δωρεάν. Συνολικά επικοινώνησαν με το ΚΕ.Φ.Ο. 67 άτομα.

Εκτός από τις ατομικές συνεδρίες πραγματοποιήθηκαν κάποιες ομιλίες στην ομάδα γυναικών του Κ.Α.Π.Η. Τσακών- Χρύσας- Ροδωνιάς μετά από αίτημα τους, και μια ημερίδα με θέμα «Γονείς και Σχολικές Εξετάσεις» . Ακόμα δημοσιεύτηκαν άρθρα στον τοπικό τύπο με σκοπό να δώσουν απαντήσεις σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ευχαριστούμε όσους εμπιστεύθηκαν τις υπηρεσίες του Κέντρου Φροντίδας Οικογένειας του Δ. Αριδαίας και όσους συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του.
Επίσης ευχαριστούμε όλους τους φορείς για τη συνεργασία τους. Πιο συγκεκριμένα το ΚδαπΑμέα «Ηλιαχτίδα», τα προγράμματα «Βοήθεια στο σπίτι» Ι και ΙΙ αλλά και του Δήμου Εξαπλατάνου, το Κ.Α.Π.Η. Τσάκων-Χρύσας-Ροδωνιάς, το Γραφείο Συμβούλων Φιλολόγων του Ν. Πέλλας και την κ. Παπαδάκη Αντωνία -σύμβουλο Φιλολόγων, το Κέντρο Πρόληψης «Όραμα», το 1ο Γραφείο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τους εκπαιδευτικούς που απευθύνθηκαν στο ΚΕ.Φ.Ο., το διευθυντή του Β’ ΕΠΑΛ Αριδαίας, κ. Αστρανίδη, για την παραχώρηση της αίθουσας ώστε να διεξαχθεί η ημερίδα, το ΚΕ.Δ.Δ.Υ., το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. αλλά και όσους από τους άλλους φορείς προέβαλαν άτυπα το ΚΕ.Φ.Ο. στους δημότες.

Κάνουμε γνωστό ότι, μόλις το Κέντρο στελεχωθεί επιστημονικό προσωπικό, ο τοπικός τύπος θα ενημερώσει εκ νέου τους δημότες.

Η προϊσταμένη του ΚΕ.Φ.Ο., Νάκα-Παυλίδου Παρασκευή 
Η ψυχολόγος του ΚΕ.Φ.Ο., Λαζαρίδου Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News