Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Επίσκεψη Δ.Κοροσίδη στο ΓΕΛ Αριδαίας – Δείτε τις τριτοκοσμικές συνθήκες

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS!

Τους μαθητές του Γενικού Λυκείου Αριδαίας που κάνουν κατάληψη επισκέφτηκε ο πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ. και Πρόεδρος της Νομαρχιακής Πέλλας του ΛΑ.Ο.Σ. Δημήτρης Κοροσίδης, για να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για την κατάσταση που επικρατεί στο σχολείο!

Το σπουδαιότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι μαθητές είναι η έλλειψη χώρων εκπαίδευσης. Επίσης, ένα ακόμη πρόβλημα που εντόπισε ο ίδιος ο κ. Κοροσίδης είναι η παντελώς έλλειψη πυροσβεστήρων και η δυσκολία πρόσβασης στις εξόδους κινδύνου.


Μετά τη συνάντηση με τους μαθητές, ο κ. Κοροσίδης έκανε την εξής δήλωση:

«Είναι ντροπή και αίσχος εν έτη 2010 οι Έλληνες μαθητές να εκπαιδεύονται σε τριτοκοσμικές συνθήκες. Είναι ντροπή και αίσχος οι Έλληνες που δίδαξαν τον πολιτισμό στον υπόλοιπο κόσμο, να διδάσκονται τώρα πολιτισμό. Είναι ντροπή και αίσχος να προσπαθούμε στοιβάζοντας τους μαθητές σε λυόμενα, να θέλουμε να λύσουμε το στεγαστικό πρόβλημα. Σε ποια πολιτισμένη χώρα οι μαθητές κάνουν μαθήματα γυμναστικής σε χώρο που θεωρείται προθάλαμος για την έξοδο κινδύνου; Σε ποια πολιτισμένη χώρα οι μαθητές κάνουν μαθήματα σε αίθουσες γεμάτες μούχλα; Ντροπή, ντροπή, ντροπή για όλους μας»!!
Ο Πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ. και Πρόεδρος της Νομαρχιακής Πέλλας του ΛΑ.Ο.Σ. έδειξε τη διάθεσή του να προωθήσει το συγκεκριμένο στεγαστικό πρόβλημα και στα κέντρα αποφάσεων της Αθήνας.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News