Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Μάγεψαν τα "Λυμένα Κορδόνια" (Video & φωτογραφίες)

Ενθουσίασε χθες βράδυ η εμφάνιση του συγκροτήματος «Λυμένα Κορδόνια» στο Irish Pub της Αριδαίας!

Όλα τα μέλη έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ερμηνεύοντας γνωστές ελληνικές και ξένες επιτυχίες, ενώ μας έδωσαν μια γεύση από τα τραγούδια που θα περιλαμβάνει το CD που θα κυκλοφορήσουν στα προσεχώς. Το Aridaia News ήταν εκεί και εξασφάλισε για εσάς φωτογραφίες και βίντεο.
 


ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ
Πέτρος Πουσίνης (μπάσο - κιθάρα)
Λάζος Δημητριάδης (drums - κρουστά)
Νίκος Αμπάρης (κιθάρα - μπουζούκι - τραγούδι)
Μάνος Εμμανουηλίδης (πιάνο - ακκορντεόν - πνευστά)
Σταυρούλα Πουσίνη (βιολί - τραγούδι)
Ελένη Σέλκου (τραγούδι)
ΛΙΓΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΥΜΕΝΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ
Το ερασιτεχνικό μουσικό συγκρότημα "LyMeN@ KoRDoNi@" δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2006 στους Προμαχους Αριδαίας, στην Πέλλα. Το όνομα του γκρουπ εμπνεύστηκε από το ελεύθερο πνεύμα και την ανεξαρτησία που αντιπροσωπεύουν τα μέλη του.
Τα "LyMeN@ KoRDoNi@" εμφανίζονται τα τελευταία 4 χρόνια σε δημοφιλείς χώρους και διάφορες εκδηλώσεις και events της Αριδαίας και της ευρύτερης περιοχής. Η συντροφική αύρα που βγαίνει σε κάθε live και συναυλία είναι, τα χρόνια αυτά, ένας νέος τρόπος ψυχαγωγίας και το κοινό δείχνει το ενδιαφέρον του και την αγάπη στην ζωντανή μουσική.
Οι διασκευές που επιλέγουν παρασύρουν τους ακροατές σε ένα μουσικό ταξίδι διασκέδασης και χορού, με αποτέλεσμα να είναι ένα από τα πιο αγαπητά μουσικά group.
Το πρόγραμμα των εμφανίσεων τους αποτελείται από διασκευές δημοφιλών καλλιτεχνών και συγκροτημάτων τόσο της ελληνικής όσο και της ξένης μουσικής και καταφέρνουν να συνδυάσουν διαφορετικά είδη μουσικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News