Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Ένταξη νέων έργων του Νομού Πέλλας στο ΕΣΠΑ

Τρία νέα έργα ανάπτυξης του νομού εντάσσονται στο ΕΣΠΑ, μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πέλλας και τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Πρόκειται για το 4ο Νηπιαγωγείο Έδεσσας, το έργο αντιπλημμυρικής προστασίας Γιαννιτσών (Τσιναρλί) και την κατασκευή καναλιών ομβρίων και υδάτων περιμετρικά του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου της Πέλλας.

Ο Νομάρχης Πέλλας κ. Μιχάλης Καραμάνης, δήλωσε σχετικά:

«Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πέλλας συνεχίζει το έργο της με εντάξεις νέων έργων στο ΕΣΠΑ που συμβάλλουν στην τοπική ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή. Όπως ανέφερα με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών, η θωράκιση του νομού έναντι ακραίων καιρικών φαινομένων και άλλων θεομηνιών αποτελεί προτεραιότητά μας. Τα δύο αντιπλημμυρικά έργα που δημοπρατούνται άμεσα εντάσσονται ακριβώς σ’ αυτήν την πολιτική μ’ έναν μακροχρόνιο αναπτυξιακό ορίζοντα. Οι ανάγκες εκπαίδευσης των νηπίων αποτελεί επίσης σημαντική προτεραιότητά μας. Η εξεύρεση κατάλληλων χώρων και οι μελέτες κατασκευής σχολικών κτιρίων παρουσιάζουν ιδιαίτερες δυσκολίες που ευτυχώς ξεπεράστηκαν επιτυχώς για την περίπτωση του 4ου Νηπιαγωγείου Έδεσσας. Είμαστε κοντά στα προβλήματα και τις ανάγκες των πολιτών του νομού και οι υπηρεσίες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Πέλλας εργάζονται συντονισμένα για την ωρίμανση αντίστοιχων έργων και αξιοποιώντας τα Κοινοτικά κονδύλια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News