Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Γ.Πασχαλίδης: "Μπορούμε να αλλάξουμε την πόλη χωρίς να αλλάξουμε πόλη"

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!


Συνεχίζοντας τις επισκέψεις και τις ομιλίες του σε δήμους, μαζικούς χώρους και γενικές συνελεύσεις φορέων της ευρύτερης Θεσσαλονίκης, ο πρώην υπουργός και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Πασχαλίδης με το ¨Μέτωπο Ανάπτυξης¨ του Μάρκου Μπόλαρη, επισκέφθηκε τα Διαμερίσματα Πυλαίας, Χορτιάτη, Πανοράματος, Χαλκηδόνας, Κουφαλίων, Κιμίνων, τα νοσοκομεία Παπαγεωργίου, Παπανικολάου, Ιπποκράτειο, Άγιος Παύλος, καθώς και την κεντρική αγορά Θεσσαλονίκης, κρεαταγορά και λαχαναγορά, ενώ συναντήθηκε με εκπροσώπους αθλητικών οργανώσεων και του κινήματος ισότητας των δύο φύλων.
Στις συναντήσεις του με τις διοικήσεις των φορέων και τα σωματεία των εργαζομένων αναφέρθηκε στις προγραμματικές προτεραιότητες του ¨Μετώπου Ανάπτυξης¨, δηλαδή σε μια κοινωνικά δίκαιη έξοδο της Περιφέρειας από την κρίση, στον διεθνή, ευρωπαϊκό ρόλο της Θεσσαλονίκης, στην σημασία του Λιμανιού, του Αεροδρομίου, του Προαστιακού Σιδηρόδρομου και της Εγνατίας Ανάπτυξης, στην επιδίωξη του τουριστικού προορισμού της Κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλονίκης, στην άμεση σύνδεση της παιδείας, της έρευνας και της καινοτομίας με την παραγωγή προϊόντων και υπηρεσιών στον ευρύτερο χώρο της νοτιοανατολικής Ευρώπης, στην προστασία του περιβάλλοντος και την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, στην επώνυμη ποιοτική και πιστοποιημένη γεωργία, στην ισχυρή παρουσία της Κεντρικής Μακεδονίας στην Ευρώπη των Περιφερειών και στο νέο μοντέλο δημοκρατικής περιφερειακής διακυβέρνησης με ενεργό συμμετοχή των πολιτών, με διαφάνεια και κοινωνικό έλεγχο.
Όπως τόνισε ο Γιώργος Πασχαλίδης: «Ερχόμενος στην Θεσσαλονίκη άκουσα ένα σύνθημα που δείχνει την απόγνωση των κατοίκων της περιοχής (ή θα αλλάξουμε την πόλη ή θα αλλάξουμε πόλη). Νομίζω πως πρέπει να κινηθούμε πιο αποφασιστικά (μπορούμε να αλλάξουμε την πόλη χωρίς να αλλάξουμε πόλη)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News