Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Αβγά με πικάντικη σάλτσα ντομάτας


Εύκολη συνταγή έτοιμη στο πι και φι

Υλικά

- 2 αβγά

- 2 ντομάτες στον τρίφτη

- 2 κ. σ. ελαιόλαδο

- Αλάτι, Πιπέρι

- 1/2 κ. γλ. ζάχαρη

- 2 κ. γλ. μπούκοβο ή καυτερή πάπρικα

- Ρίγανη, θυμάρι, βασιλικός

- Λίγο κίτρινο τυρί τριμμένο

Εκτέλεση

- Σε ένα τηγάνι τοποθετείτε την ντομάτα με το ελαιόλαδο, το αλατοπίπερο και το μπούκοβο, τη ζάχαρη και τα αρωματικά και αφήνετε να πάρουν μια βράση.

- Μόλις περάσουν περίπου 5 λεπτά και το μείγμα έχει «δέσει», σπάτε τα αυγά στη σάλτσα, καλύπτετε με ένα καπάκι και αφήνετε να μαγειρευτούν σε χαμηλή φωτιά για 2-3 λεπτά.

- Απομακρύνετε από τη φωτιά, γαρνίρετε με λίγο τριμμένο τυρί, φρέσκο βασιλικό και πιπέρι και απολαμβάνετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News