Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Συνταγή: Kοτόπουλο με πιπεριά Φλωρίνης & κρέμα γάλακτος

Kοτόπουλο με πιπεριά Φλωρίνης & κρέμα γάλακτος

Διαβάστε λεπτομέρειες:

ΥΛΙΚΑ
4 φιλέτα μπούτι κοτόπουλο
2 πιπεριές Φλωρίνης κομμένες μπαστουνάκια
1 κολοκυθάκι κομμένο μπαστουνάκια
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 κουταλιά βούτυρο Lurpak®
1 κουταλιά σχινόπρασο ψιλοκομμένο
½ ποτηράκι λευκό κρασί
60 ml κρέμα γάλακτος Arla
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τις πιπεριές Φλωρίνης σε μικρά μπαστουνάκια μαζί με το κολοκυθάκι και τα τοποθετείτε σε ένα μπολ. Στο ίδιο ξύλο κοπής κόβετε τα φιλέτα μπούτι κοτόπουλο σε πολύ μικρές μπουκιές, τις τοποθετείτε και αυτές σε ένα μπολ και προσθέτετε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Τοποθετείτε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο και το βούτυρο Lurpak® να λιώσει. Σοτάρετε τις μπουκιές κοτόπουλο για 3-4 λεπτά και συνεχίζετε προσθέτοντας τις ψιλοκομμένες πιπεριές Φλωρίνης και το κολοκυθάκι. Συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλα 5 λεπτά, σβήνετε με το λευκό κρασί και χαμηλώνετε τη φωτιά. Μόλις εξατμιστεί το κρασί προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και συνεχίζετε το μαγείρεμα για άλλα 1-2 λεπτά μέχρι να δέσει η κρέμα. Πασπαλίζετε την τελευταία στιγμή με το ψιλοκομμένο σχινόπρασο και σερβίρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News