Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Εύκολη συνταγή για αυγοσαλάτα - Υγιεινή και θρεπτική


Η αυγοσαλάτα είναι η πιο εύκολη σαλάτα που μπορείτε να φτιάξετε σε ελάχιστο χρόνο.

Εκτός από την τέλεια γεύση της, η αυγοσαλάτα είναι και θρεπτική αλλά και γεμάτη πρωτεΐνη. Τα υλικά είναι λίγα και σίγουρα υπάρχουν ήδη στο ψυγείο σας, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να τα ψιλοκόψετε και να τα ανακατέψετε όλα μαζί.

Επιπλέον, η αυγοσαλάτα είναι η τέλεια λύση για τον καύσωνα, καθώς ναι μεν είναι δροσιστική, αλλά είναι και εύκολη και δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε για πολύ ώρα το μάτι ης κουζίνας σας για να μαγειρέψετε.

Υλικά

Για 1 μερίδα θα χρειαστείτε:

  • 2 αυγά
  • 50g τυρί cottage λαχανικά (ντομάτα, πιπεριά, κρεμμυδάκι)
  • 3 κ.σ. καλαμπόκι
  • 1 κ.σ. μουστάρδα

Εκτέλεση

  • Βράζουμε τα αυγά μας και μόλις είναι έτοιμα τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε 4 κομμάτια.
  • Τα βάζουμε σε ένα μπολ, μαζί με το τυρί cottage, την ντομάτα, την πιπεριά και το κρεμμυδάκι ψιλοκομμένα, προσθέτουμε το καλαμπόκι και τη μουστάρδα και ανακατεύουμε ελαφρώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News