Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Αλμωπία: Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του οδηγού που παρέσυρε και σκότωσε πεζό έξω από την Αριδαία


Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τον εντοπισμό του οδηγού που παρέσυρε, εγκατέλειψε και σκότωσε πεζό στο 3οχλμ Αριδαίας - Ξιφιανής, στο ύψος της πέτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επί ποδός βρίσκονται όλες οι αστυνομικές δυνάμεις της Πέλλας για τον εντοπισμό του οχήματος, αλλά και του οδηγού, ενώ άντρες του Α.Τ. Αλμωπίας ερευνούν τις κάμερες της περιοχής και συλλέγουν στοιχεία από το σημείο του δυστυχήματος.

Στο συμβάν έγινε περίπου στις 9 το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News