Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Εξαπλάτανος - Λουντέμεια 2024: Τί περιλαμβάνει το φετινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων


Το καλοκαίρι έχει μπει δυναμικά με τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες να γεννούν σε όλους μας την ανάγκη για στιγμές δροσιάς, χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς!

Η περιοχή μας, η Αλμωπία, φημίζεται για τις καλοκαιρινές της εκδηλώσεις και ήδη οι βραδιές μας μυρίζουν ψυχαγωγία και πολιτισμό!

Το μεγαλύτερο γεγονός του καλοκαιριού, τα ΛΟΥΝΤΕΜΕΙΑ 2024, είναι πλέον το γεγονός για το οποίο προετοιμαζόμαστε με γοργούς και ενθουσιώδεις ρυθμούς!

Ένα εξαιρετικό διήμερο έχει προγραμματιστεί με τη γνωστή δομή:

1η μέρα: αφιερωμένη στο παιδί και τον πολιτισμό με το 1ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορευτικών Τμημάτων να είναι γεγονός και οι συμμετοχές ήδη δεκάδες.

2η μέρα: Μεγάλη συναυλία με συμμετοχές κορυφαίων καλλιτεχνών από τα μουσικά μονοπάτια που σας έχουμε συνηθίσει με την ποιότητα που χαρακτηρίζει την αισθητική μας.

Την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Αυγούστου, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Εξαπλατανο Αλμωπίας!

Μείνετε συντονισμένοι για την ανακοίνωση των λεπτομερειών του πλήρους προγράμματος που θα ικανοποιήσει για άλλη μια φορά και τον πιο απαιτητικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News