Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Μπαμπάδες στη Βέροια χόρεψαν μπαλέτο με τις κόρες τους - Αποθεωτικό χειροκρότημα από το κοινό (ΒΙΝΤΕΟ)


Για το… χατίρι των κοριτσιών τους, μπαμπάδες στη Βέροια χόρεψαν μπαλέτο. Η παράσταση δόθηκε από τη Σχολή χορού «Μελίνα Παπαδοπούλου» το Σάββατο 8 Ιουνίου στον Χώρο Τεχνών.

Εκεί, ο κόσμος παρακολούθησε τις πανέμορφες χορογραφίες μικρών παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, όμως αναμφίβολα η έμπνευση της Μελίνας Παπαδοπούλου να δημιουργήσει μια χορογραφία για μπαμπάδες με τις 9χρονες κόρες τους, προκάλεσε συναισθήματα συγκίνησης και φυσικά απέσπασε αποθεωτικό χειροκρότημα. Το βίντεο μιλάει από μόνο του!

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News