Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Έδεσσα και αθλητικές διοργανώσεις: Αποκατάσταση της αλήθειας από την «Συνεργασία Ευθύνης» του Γ. Μουράτογλου


Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε όλοι μας το από 20/06/2024 Δελτίο Τύπου του Δήμου Έδεσσας, το οποίο κάνει λόγο, για την διοργάνωση του Super Cup Ορεινής Ποδηλασίας στην πόλη της Έδεσσας. Φυσικά η παράταξή μας χαιρετίζει και ενθαρρύνει τέτοιου είδους διοργανώσεις σε όλη την επικράτεια του Δήμου μας και συγχαίρει το ποδηλατικό τμήμα του Αερωπού, για την άρτια διοργάνωση την οποία έκανε. Εδώ όμως θα πρέπει να φρεσκάρουμε λίγο την ασθενή μνήμη της σημερινής Δημοτικής Αρχής.

Στην ανακοίνωσή της κάνει λόγο για πρωτοφανή διοργάνωση, αθλητικού γεγονότος στην πόλη της Έδεσσας, ότι αυτή έβαλε τον Δήμο στη θέση του οικοδεσπότη, από αυτή του φιλοξενούμενου. Ότι μετατρέπει την Έδεσσα σε μια «ανοιχτή» πόλη, που διεκδικεί, ακούγεται και αλληλοεπιδρά, όπως χαρακτηριστικά γράφει στο Δελτίο Τύπου. Παρεμπιπτόντως, πρέπει να κατακρίνουμε και την «διακριτική ευαισθησία» της Δημοτικής Αρχής, σε ότι αφορά τα θέματα προστασίας πρασίνου, που ενώ κατά τα χρόνια που ήταν στην αντιπολίτευση εξαπέλυε μύδρους κατά της τότε Δημοτικής Αρχής, ότι δεν κάνει τίποτε για να προστατεύσει τα πάρκα της πόλης, σήμερα αυτή τοποθέτησε μέρος της αγωνιστικής διαδρομής ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, τόσο για την βλάστηση, όσο και για τη​ν βιτρίνα της πόλης μας, με την αλλοίωση του πάρκου.

Ποια είναι όμως η πραγματική αλήθεια;

Ο Δήμος Έδεσσας, ενδεικτικά και μόνο αναφέρουμε, ότι κατά το πρόσφατο παρελθόν έχει διοργανώσει με μεγάλη επιτυχία, αθλητικές διοργανώσεις στην περιοχή μας.

Θυμίζουμε:

1. Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021. 10 ος  Ποδηλατικός Αγώνας Ορεινής ποδηλασίας. Δρόμος Κερασιού Έδεσσας.

2. Κυριακή 12 Μαρτίου 2023. Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας XCO, Μακεδονίας – Θράκης.

Όπως εύκολα μπορεί να διαπιστώσουν οι συνδημότες μας, ο Δήμος Έδεσσας ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΟΣ, ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙΚΟΔΕΣΠ​ΟΤΗΣ, ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ, ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΞΩΣΤΡΕΦΗΣ και ΑΛΛΗΛΟΕΠΙΔΡΟΥΣΕ ΠΑΝΤΑ!!!

Καλό θα ήταν η παρούσα διοίκηση, πριν δημοσιεύει τέτοιου τύπου ανακοινώσεις, να ανατρέχει στο αρχείο εκδηλώσεων του Δήμου Έδεσσας, για να εξετάζει τις «πρωτοτυπίες» ή τις επαναλήψεις.

Τέλος, ενθαρρύνουμε τη Δημοτική Αρχή, να αφήσει στην άκρη τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και να ασχοληθεί με τα ανοιχτά μέτωπα του Δήμου, τα οποία εδώ και έξι μήνες, τα έχει αφήσει στον αυτόματο πιλότο, Μετατρέποντας την πόλη μας σε ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ… ΑΚΙΝΗΣΙΑ!!!

Πάντα θα είμαστε αρωγοί της όπου μας ζητηθεί σε ουσιώδη ζητήματα!

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News