Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Τοποθέτηση νέου στεγάστρου σε στάση Ταξί των Γιαννιτσών


Στην αντικατάσταση του παλιού και στην τοποθέτηση ενός νέου, σύγχρονου και πιο ασφαλούς στεγάστρου στην στάση των Ταξί της οδού Μαδύτου, στα Γιαννιτσά, προχώρησε ο Δήμος Πέλλας.

Η απόφαση λήφθηκε για την προστασία των οδηγών και των εξυπηρετούμενων αλλά και για την αποκατάσταση της εικόνας με την παλιά κατασκευή σε ένα από τα πλέον κεντρικά σημεία της πόλης.

Θα ακολουθήσει η τοποθέτηση και άλλου στεγάστρου σε στάση - πιάτσα Ταξί των Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News