Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Τηλεφωνική απάτη στη Νάουσα: Πήρε 15.000 ευρώ από γυναίκα για δήθεν τροχαίο


Η τηλεφωνική απάτη στην Ημαθία, ολοκληρώθηκε ταχύτατα, με την άτυχη γυναίκα να δίνει σε έναν άντρα που έβλεπε για πρώτη φορά τις οικονομίες της.

Η τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης, που έγινε τον προηγούμενο μήνα σε περιοχή της Ημαθίας, εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άντρα, ελληνικής καταγωγής, που ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της 10ης Μαΐου του 2024, συνεργός του τηλεφώνησε στην ηλικιωμένη, προσποιούμενος τον γιατρό και ισχυρίστηκε ότι η κόρη της έχει τραυματιστεί.

Ζήτησε χρήματα για να υποβληθεί δήθεν σε άμεση χειρουργική επέμβαση. Με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να της αποσπάσουν 15.000 ευρώ, ποσό το οποίο παρέλαβε ο προαναφερόμενος άνδρας.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται τόσο για την ταυτοποίηση των στοιχείων των άγνωστων συνεργών του, όσο και για την τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News