Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Κοζάνη: Ένας αλλοδαπός και μία Ελληνίδα πίσω από απάτη για δήθεν πώληση αυτοκινήτου


Οι αστυνομικοί στην Κοζάνη κατάφεραν να «φωτίσουν» την απάτη, σε βάρος 51χρονου, που ήθελε να αγοράσει αυτοκίνητο. Το θύμα μετέφερε χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό και λίγο αργότερα κατάλαβε το λάθος του.

Υπόθεση ηλεκτρονικής απάτης, που διαπράχθηκε σε βάρος 51χρονου Έλληνα, εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας στην Κοζάνη. Ειδικότερα, ο 51χρονος κατήγγειλε ότι μέσα Δεκεμβρίου του 2023 εξαπατήθηκε, καθώς έπειτα από εύρεση αγγελίας πώλησης αυτοκινήτου σε ψηφιακή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, επικοινώνησε με άγνωστο άτομο.

Αφού πείστηκε για το αληθές αυτής, κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό, συνολικά το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.

Από την έρευνα των αστυνομικών Αρχών ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 25χρονου αλλοδαπού, που είναι κάτοχος του αριθμού τηλεφώνου και μίας 42χρονης Ελληνίδας, η οποία είναι κάτοχος του τραπεζικού λογαριασμού στην οποία μεταφέρθηκε το χρηματικό ποσό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News