Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Ποιος κορυφαίος Υπουργός της Κυβέρνησης έρχεται στους Προμάχους;


Την Αλμωπία θα επισκεφτεί κορυφαίος Υπουργός της Κυβέρνησης, την ερχόμενη Παρασκευή 24 Μαΐου.

Συγκεκριμένα...

...ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, θα βρεθεί στους Προμάχους, ενόψει της εκλογικής μάχης των Ευρωεκλογών, σε μια προσπάθεια συσπείρωσης της ΝΔ.

Ο κ. Δένδιας θα πραγματοποιήσει την συγκεκριμένη επίσκεψη και με την ιδιότητα του Συντονιστή της ΝΔ για τις Ευρωεκλογές στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.


Εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης...

4 σχόλια:

  1. Γιατί δεν ήρθε πέρυσι στις δημοτικές εκλογές; που ήταν πέρυσι οι βουλευτές του Νομού στις δημοτικές εκλογές; Τί έχουν προσφέρει στους προμάχους τόσα χρόνια και κάνουν παρέλαση όλοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και θα τον υποδεχτούν μετά βαΐων και κλάδων για την ψήφιση του θεάρεστου νομοσχεδίου της "αγάπης" από τους αντιπροσώπους του Κυρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειναι ο επομενος προεδρος της Ν.Δ - πρωθυπουργος ο επομενος οσοι περνανε απο προμαχους γινονται πρωθυπουργοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στης επόμενες εκλογές θανε 70 ετών άστο καλυτερα

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News