Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Τροχαίο ατύχημα στην ανατολική είσοδο της Αριδαίας - Ένας τραυματίας


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην είσοδο της Αριδαίας, από την πλευρά του Εξαπλατάνου.

Συγκεκριμένα, οδηγός, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και έπεσε πάνω στα έργα που γίνονται στο σημείο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά και να μεταφερθεί στο κέντρο υγείας Αριδαίας.

Στο σημείο βρέθηκε η αστυνομία!

8 σχόλια:

  1. Το άκουσες δήμαρχε???? Το έργο θαναι σκοτωστρα αν δεν αυξηθεί το εύρος του δρόμου. Πρέπει να χωρά δήμαρχε άνετα 2 αυτοκίνητα διαφορετικά κλαψτα Χαράλαμπο. Εκεί κοντά στη διασταύρωση με τη λεωφόρο Ξενιτιδη πρέπει ναι πρέπει να φαρδαίνει ο δρόμος ακούς δήμαρχε? Τώρα που είναι πιο εύκολο να διορθωθεί. Μετά αματελειωσει μόνο μπινιλικια θα ακούς !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το συγκεκριμένο έργο είναι απόφαση του ορωην δημάρχου και είναι ότι χειρότερο

      Διαγραφή
    2. Του καλύτερους μας του ζητάνε και στο εξωτερικό

      Διαγραφή
  2. Κύριοι στην Αριδαία μήπως πρέπει να ξαναδώσετε εξετάσεις για δίπλωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειμαι περιεργος ποιος ασχετος σχεδιασε αυτο το τερατουργημα και πιο ασχετος το ενεκρινε! Η Αλμωπια δεν εχει πολιτικους μηχανικους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενώ οι προηγούμενοι έκαναν παπάδες μη γίνει κάτι καινούριο να το κραξουμε ότι πιο εύκολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απλά να μην πηγαίνει με 50 και θα είναι μια χαρά.
    Για εσάς που λέτε ότι το έργο είναι άχρηστο, έχετε πάει ποτέ σε μια άλλη πόλη?

    Στενοί δρόμοι και πάρκινγκ στην εσοχές είναι παντού. Απλά αν δεν κάνετε τους σουμαχερ θα είστε μια χαρά. Επίσης απαγορεύεται η είσοδος φορτηγών οπότε είμαστε μια χαρά και επιτέλουςτο ΚΤΕΛ χρησιμοποιεί τον δρόμοτου.

    Επίσης ελπίζω το Α.Τ. να βάλει έναν αστυνόμο να πίνει μόνιμα καφέ στο Corner και απευθείας να γράφει τους ανεγκέφαλους που "παρκαρουν" εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News