Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Καλλιάνος: Πότε έρχεται ο πρώτος καύσωνας - Στα «ύψη» το θερμόμετρο


Τις επόμενες ημέρες αναμένονται βροχές και καταιγίδες και από την επόμενη εβδομάδα ξεκινά ο καύσωνας, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι πρόσφατες πληροφορίες για τον καιρό. Το «χάος» από τις 15 Μαΐου

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο, αύριο Παρασκευή (10/5) και το Σάββατο (11/5) αναμένονται βροχές, τοπικές καταιγίδες και αφρικανική σκόνη σε μεγάλο μέρος της χώρας. Τα καιρικά φαινόμενα θα είναι περισσότερο έντονα σε Ήπειρο, Δυτική Μακεδονία, Κεντρική Μακεδονία και Κρήτη όπου θα εκδηλωθούν έντονες καταιγίδες.

Η αφρικανική σκόνη επιστρέφει και θα πλήξει την χώρα ενώ θα παρατηρηθεί και πτώση θερμοκρασίας.

Στη συνέχεια, ο καιρός θα ακολουθήσει μια εντελώς διαφορετική πορεία καθώς από τις 15 Μαΐου, την εμφάνιση του θα κάνει το πρώτο κύμα καύσωνα, με τις θερμοκρασίες που θα φτάσουν μέχρι και τους 35 βαθμούς Κελσίου.

2 σχόλια:

  1. Μαλιστα 35 βαθμους καύσωνα? Μπεε 🤡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καύσωνας παρατηρειτε όταν η θερμοκρασια ειναι 38-41 βαθμους παρατεταμενα για 10 μερες.Αν κανει 1-5 μερες θεωρειτε ζεστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News