Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

Αποζημιώσεις 38 εκατ. ευρώ από τον ΕΛΓΑ για ζημιές φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου του 2023


Καταβλήθηκαν, χθες, Τρίτη 30η Απριλίου 2024 στις 12:00 μμ., από τον ΕΛΓΑ μέσω της Τραπέζης Πειραιώς στους λογαριασμούς των παραγωγών, αποζημιώσεις ύψους 38 εκ. € για ζημίες τις οποίες υπέστησαν στις καλλιέργειες φυτικής παραγωγής και εκτροφής ζωικού κεφαλαίου το έτος 2023.

Με αυτήν την πληρωμή, οι αποζημιώσεις τις οποίες έχει καταβάλλει ο ΕΛΓΑ για το 2023 ανέρχονται στα 180,8 εκ. €, όταν τα έσοδα του Οργανισμού από την Ειδική Ασφαλιστική Εισφορά των αγροτών ανέρχονται στα 170 εκ. €.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News