Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Γιαννιτσά: Οφθαλμίατρος επένδυε «μαύρα» εισοδήματα σε πολυτελή ρολόγια Rolex


Στα χέρια της Οικονομικής Αστυνομίας έπεσε συλλέκτης οφθαλμίατρος από τα Γιαννιτσά. Ο οφθαλμίατρος επένδυε «μαύρα» εισοδήματα σε πολυτελή ρολόγια Rolex!

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος οφθαλμίατρος από τα Γιαννιτσά, ο οποίος κατηγορείται για «Αδικαιολόγητη προσαύξηση περιουσίας μέσω αγοράς ακριβών ρολογιών χειρός κατά τα φορολογικά έτη 2019 έως 2024», όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αρχών, απέκτησε 23 ρολόγια χειρός, κυρίως μάρκας «ROLEX», συνολικής αξίας 161.300 ευρώ!

Η παράνομη δράση του συλλέκτη οφθαλμιάτρου, μπήκε στο στόχαστρο της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, μετά από ανώνυμη καταγγελία που έκανε λόγο για «μη έκδοση αποδείξεων και απόκρυψη φορολογητέας ύλης μέσω αγοράς ακριβών ρολογιών χειρός».

Οι αστυνομικοί, αφού έκριναν την πληροφορία ως αξιόπιστη, έπιασαν αμέσως δουλειά και διενήργησαν έλεγχο στον οφθαλμίατρο και στο ιατρείο του στα Γιαννιτσά Πέλλας για να βγάλουν λαβράκι…

Έτσι, όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ «Από τον έλεγχο και έπειτα από διασταύρωση αναρτήσεων σε γνωστή ιστοσελίδα αγγελιών, διαπιστώθηκε πως ο ανωτέρω, κατά τα έτη 2019 έως και 2024 απέκτησε 23 ρολόγια χειρός, κυρίως μάρκας «ROLEX», συνολικής αξίας 161.300€, τα οποία δεν δικαιολογούνταν από τα δηλωθέντα εισοδήματα του, κατά παράβαση του ν.4172/2013 σε συνδυασμό με τον ν.4987/2022. Για τις διαπιστωθείσες παραβάσεις θα ενημερωθεί η Δ.Ο.Υ Γιαννιτσών για τις δικές της περαιτέρω ενέργειες και την επιβολή των διοικητικών κυρώσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News