Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Μήνας δύο ταχυτήτων ο Απρίλιος: Τα ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει κι εκείνα που πατούν φρένο


Μήνας δύο ταχυτήτων. Στο γκάζι η Νέα Σελήνη/Ηλιακή Eκλειψη (8/4) και η Αφροδίτη στον Κριό που θυμίζουν πως αν θέλουμε κάτι ΤΩΡΑ είναι η ώρα να το διεκδικήσουμε. Στο φρένο ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό και η Πανσέληνος στον Σκορπιό (23/4) που μας αναγκάζουν να κοιτάξουμε μέσα μας. Στη νεκρά ο Αρης στους Ιχθύς.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Νιώθεις παγιδευμένη στα ίδια και τα ίδια; Η Εκλειψη Ηλίου (8/4) και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου (6-29/4) σου δείχνουν πως μια νέα αρχή δεν είναι απλώς πιθανή, αλλά έρχεται με χαμόγελο και κάνει πάταγο. Ακόμα κι αν ο Αρης με τον ανάδρομο Ερμή σε κάνουν να διστάζεις να πάρεις ρίσκα, ειδικά γύρω στις 10-11/4. Αγνόησέ τους, κι αυτούς και τους haters.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Η Πανσέληνος στις 23/4 σε δοκιμάζει σε θέματα σχέσεων και η σύνοδος του Ποσειδώνα με τον Αρη στις 28/4 δοκιμάζει την πίστη σου (στο οτιδήποτε). Αλλά προχωράς μπροστά με εφόδιο το ταυρίσιο πείσμα σου και τον Δία και τον Ουρανό στο ζώδιό σου. Θες να τ’ αλλάξεις όλα; Μπορείς. Από τον Μάιο και μετά, οπότε μπαίνει κι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Επαγγελματικά σχέδια που έμοιαζαν ταπεινά χαμομηλάκια τον προηγούμενο μήνα, με τον Αρη στον 10ο οίκο μεταμορφώνονται σε μαγικά ηλιοτρόπια διά χειρός Βαν Γκογκ. Απλά επειδή έχεις σύνοδο Κρόνου (10-11/4) και Ποσειδώνα (28/4) στον 10ο οίκο σου, Βίνσεντ, πρόσεξε μην κόψεις κατά λάθος το αυτί κανενός στη δουλειά.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Αν τον τελευταίο καιρό ένιωθες εγκλωβισμένη στην εικόνα που έχουν για σένα οι συνάδελφοί σου, με την Εκλειψη Ηλίου στις 8/4 θα έχεις όσες ευκαιρίες χρειάζεσαι για να αλλάξεις. Απλώς με ανάδρομο Ερμή στα επαγγελματικά, η όποια αλλαγή ίσως πάρει χρόνο να φανεί προς τα έξω.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Να δεις νέα μέρη, να μάθεις νέα πράγματα, να συναντήσεις νέους ανθρώπους. Αυτά σου ψιθυρίζει η Ηλιακή Εκλειψη στις 8/4 και είμαι σίγουρη ότι θα την ακούσεις. Απλώς πρόσεχε γιατί με Αρη, Κρόνο και Ποσειδώνα στον 8ο οίκο σου σε βλέπω να ακούς και τον κώδωνα του κινδύνου στα οικονομικά σου. Αγνόησέ τον στις 28/4, με δική σου ευθύνη.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Μόνη ή μαζί; Πάθος ή πρακτικότητα; Πολλές ερωτήσεις σού κάνει ο Απρίλιος και δεν είναι ότι έχεις τις απαντήσεις στο τσεπάκι σου. Οσο προσπαθείς να επανακαθορίσεις τι σημαίνει δέσμευση για σένα, τι είσαι διατεθειμένη να δώσεις και τι περιμένεις να πάρεις, κουβάλα καλύτερα κάνα Ζάναξ στο προαναφερθέν τσεπάκι σου, ειδικά γύρω στις 28/4.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Μια σχέση, επαγγελματική ή προσωπική, έρχεται στο προσκήνιο στις 8/4 με απρόσμενα μακροπρόθεσμες προοπτικές. Μην την προσπεράσεις. Εξίσου απρόσμενα έξοδα γύρω στις 23/4 σού θυμίζουν πως δεν γίνεται να ελέγχεις τα πάντα. Κακό για το πορτοφόλι σου, καλό για την ψυχική σου υγεία (μόλις το αποδεχτείς).

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Δίπλα στο λήμμα «self care» δεν θα δεις Σκορπιούς πολύ συχνά (φιγουράρουν στο λήμμα «αυτοκαταστροφή»). Ομως αυτή η Ηλιακή Εκλειψη έρχεται να σου θυμίσει τη σημασία τού να σε φροντίζεις και να σου φέρεσαι καλά κάθε μέρα. Ακου την Ηλιακή Εκλειψη καλύτερα, γιατί η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 27/4 θα προσπαθήσει να σε πείσει ότι τίποτα δεν έχει νόημα.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Σε περιτριγυρίζει μια δημιουργική ιδέα; Σταμάτα να την αναβάλεις. Με την Ηλιακή Εκλειψη στις 8/4 και την Αφροδίτη να σιγοντάρει, ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις ένα νέο project/να γράψεις βιβλίο/να μοιραστείς τα συναισθήματά σου. Κάν’ το, γιατί την τελευταία εβδομάδα του μήνα σε πιάνει αντικοινωνικότητα αντι-τοξοτίσια.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Ολοι ξέρουμε πως οι Αιγόκεροι γεννήθηκαν ώριμοι – για να μην πω, μεσήλικες. Ομως αυτόν το μήνα ήρθε η ώρα να κάνεις ειρήνη με το παιδί μέσα σου. Είτε γιατί θέλεις να μεγαλώσεις την οικογένειά σου, είτε γιατί έρχονται στην επιφάνεια τραύματα από την παιδική σου ηλικία· το γέλιο και το παιχνίδι είναι πολύ πιο σημαντικά -και σωτήρια- απ’ όσο φαντάζεσαι.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Ενας εξαιρετικά κοινωνικός μήνας που σε κάνει να συνειδητοποιείς πόσο πολύ βασίζεσαι στο support network των κοντινών σου φίλων όποτε χρειάζεται να πάρεις μια απόφαση. Βασίσου, γιατί στο τέλος του μήνα θα κληθείς να πάρεις μια σημαντική απόφαση για την καριέρα σου. Το ξέρεις ήδη: δεν σε πληρώνουν αρκετά και αξίζεις καλύτερα. Σ’ το είπαν και οι φίλοι σου.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Η Ηλιακή Εκλειψη με την Αφροδίτη στον 2ο οίκο σού φέρνουν λίγη πολυτέλεια που πολύ την είχες ανάγκη. Ο Αρης σε μπολιάζει με δυναμισμό για να κατακτήσεις τους στόχους σου. Η σύνοδος με τον μπαμπά Ποσειδώνα στις 28/4 σε γεμίζει ερωτήματα για το πού θα πας μετά από δω, αλλά έχεις συνηθίσει να ζεις αγκαλιά με αβεβαιότητες απο γεννησιμιού σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News