Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη: Προσφεύγει στη δικαιοσύνη κατά της Έλενας Ακρίτα


Την προσφυγή στη Δικαιοσύνη της Μαρέβας Γραμπόφσκι Μητσοτάκη κατά της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενας Ακρίτα, για «συκοφαντική ανάρτηση» εις βάρος της, προαναγγέλλει το πρωθυπουργικό γραφείο με ανακοίνωσή του.

Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σημειώνει πως η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη «θα προβεί στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα στις απαραίτητες νομικές ενέργειες κατά το αστικό και ποινικό δίκαιο» εις βάρος της κυρίας Έλενας Ακρίτα.

Μάλιστα επισημαίνεται πως το πρωθυπουργικό γραφείο θεωρεί αυτονόητο «πως το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ θα αποδεχθεί την άρση της ασυλίας της κυρίας Ακρίτα».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού είναι η ακόλουθη:

Σε συνέχεια της χθεσινής συκοφαντικής ανάρτησης της Βουλευτού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενας Ακρίτα, το περιεχόμενο της οποίας επανέλαβε και σήμερα, η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα προβεί στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα στις απαραίτητες νομικές ενέργειες κατά το αστικό και ποινικό δίκαιο, με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας και της προσωπικότητάς της.

Θεωρούμε αυτονόητο πως το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ θα αποδεχθεί την άρση της ασυλίας της κυρίας Ακρίτα, προκειμένου να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για τους ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς της.


Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν από μία ανάρτηση της κυρίας Έλενας Ακρίτα χθες Κυριακή, 31.3.2024, με την οποία άφηνε υπονοούμενα περί «παραγοντισμού» της κυρίας Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη «με sms και τηλεφωνήματα σε επιχειρηματίες και μεγαλοεκδότες» με αφορμή δημοσίευμα της «ΕΣΤΙΑΣ» που διαψεύστηκε τόσο από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, όσο και από το περιβάλλον του εκδότη και επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη.

.  

Με αφορμή αυτή την ανάρτηση ο υπουργός Υγείας σε τηλεοπτική συνέντευξή του είχε πει πως η κυρία Ακρίτα στοχοποιεί την κυρία Γκραμπόφσκι και θα έπρεπε να της ζητήσει συγνώμη.

Στον κ. Γεωργιάδη απάντησε η κυρία Ακρίτα λέγοντας πως το να ζητήσει συγνώμη λογικά αποτελεί πρωταπριλιάτικο αστείο, ενώ επανέφερε την ανάρτησή της με τις ίδιες αιχμές κατά της κυρίας Γκραμπόφσκι, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την προσφυγή της στη Δικαιοσύνη και το αίτημα περί άρσης της ασυλίας της.

15 σχόλια:

  1. Καταντια ρε φιλε Ακριτα βουλευτης, ποσο ποιο χαμηλα η πολιτικη στη χωρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΕΒΑ ΣΚΙΣΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΟΥ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΟΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πάθει κι αυτή ότι έπαθε κι η Τουλουπακη και θα στρωσει.
      🤣🤣🤣
      Ή μήπως ότι κι ο Μιχος;
      🤩🤩🤩

      Διαγραφή
  3. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΑΚΡΙΤΑ ΠΩΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ; ΕΚΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΣΠΙΤΙΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξέχασες την απάντηση της Ακρίτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τη ξέχασε. Είναι στις ανειλημμένες υποχρεώσεις του πετσομπουκώματος. 🤣🤣🤣

      Διαγραφή
    2. ασε τα σεξουαλικα αγαπητε 8.18 αλλωστε η Ακριτα εκτος απο παρθενα ειναι και εντελως ντεκαβλε ατομο, αστο λοιπον και εχω εξοδο αποψε.

      Διαγραφή
  5. αντε ν σηκωσει κεφαλι η αριστερα με τετοια σιχαματα, παλι τα ιδια αρχισαν και φαγανε σφαλιαρα στης εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού ανακοινώνει ότι η κ.Μαρέβα θα προσφύγει στην δικαιοσύνη για συκοφαντική ανάρτηση της Ακρίτα.Η κ.Μαρέβα είναι απλός πολίτης και όχι μέλος της κυβέρνησης.Αν ήθελε να προσφύγει στην δικαιοσύνη ας το δημοσίευε η ίδια προσωπικά και όχι το πρωθυπουργικό γραφείο.Εκτός και είναι μέλος της κυβέρνησης και δεν το γνωρίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ασχοληστε με τη συζυγο του πρωθυπουργου για να χτυπησετε την κυβερνηση; σοβαρα τωρα; αυτο ειναι πολιτικη; ποσο ποιο χαμηλα θα πεσετε αγαπητα συντροφια; νομιζω ειστε τελειως αδειοι, μα τελειως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κυριες μου μαθετε οτι η διπολικη διαταραχη δεν γιατρευεται απλα με τα φαρμακα δεν χειροτερευει η κατασταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Α ΡΕ ΚΟΛΟΦΑΡΔΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΓΡΙΑ ΑΚΡΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Α που να ξεραθείς μελίγκρα η αγαμία σε χτύπησε το κεφάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ Η ΑΚΡΙΤΑ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ. ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΘΕΙ Η ΤΡΙΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News