Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Στον Δήμαρχο Πέλλας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ (ΦΩΤΟ)


Σήμερα Τρίτη 2 Απριλίου 2024 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στον Δήμο Πέλλας προκειμένου να ευχηθεί στον νέο Δήμαρχο, κ. Ευστάθιο Φουντουκίδη, για την ανάληψη των καθηκόντων του.

Το Σεβασμιώτατο συνόδευαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Εδέσσης, Αρχιμ. Μάξιμος Χατζής, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Γιαννιτσών, Πρωτοπρ. Ιωάννης Σπυρίδης και ο Υπεύθυνος Τύπου της Ι. Μητροπόλεως, Πρωτοπρ. Ελευθέριος Χαραλαμπίδης.

Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πέλλας κ. Φίλιππος Μηλώσης, η Αντιδήμαρχος Γιαννιτσών κ. Εύη Θεοδωρίδου και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Θεμιστοκλής Μάγγος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, ενώ κατά την διάρκειά της συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας του Δήμου με την Ιερά Μητρόπολη για υποθέσεις κοινής ωφελείας, όπως η ανέγερση Κοιμητηριακού Ναού στα νέα Κοιμητήρια των Γιαννιτσών και η ενίσχυση της λειτουργίας των Εκκλησιαστικών Κατασκηνώσεων στο Πάικο (όπου φιλοξενούνται περισσότεροι από 800 κατασκηνωτές ετησίως) όσον αφορά τον κτιριακό τομέα.







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News