Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Στα Γιαννιτσά το TEE Roadshow για να φέρει την καμπάνια εορτασμού των 100 χρόνων κοντά στην κοινωνία (ΦΩΤΟ)


Το ΤΕΕ Roadshow πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία σήμερα Τρίτη 2 Απριλίου 2024, 9.00 - 15.00 στον κεντρικό πεζόδρομο Γιαννιτσών.

Την εκδήλωση επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Πέλλας Ευστάθιος Φουντουκίδης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου, μεταξύ αυτών μηχανικοί αλλά και επίδοξοι μηχανικοί μαθητές του 1ου και 3ου ΓΕΛ.

Οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για τις πολύπλευρες δραστηριότητες του ΤΕΕ (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος) από τον πρόεδρο του ΤΕΕ Ν. Πέλλας αλλά και τα στελέχη της διοργάνωσης.

Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν τον Δήμο Πέλλας για την άμεση αρωγή του στην εκδήλωση και υποσχέθηκαν νέες εκδηλώσεις. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News