Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Μυστήριο με την εξαφάνιση 43χρονου από το Μακροχώρι - Έφυγε νωρίτερα από την δουλειά, τελευταίο στίγμα από την Χαλκηδόνα


Μυστήριο με την εξαφάνιση ένας 43χρονου από το Μακροχώρι της Βέροιας. Ο Νίκος Καραπουναρλίδης δεν έχει δώσει σημείο ζωής από την περασμένη Πέμπτη 18 Απριλίου 2024.

Ο ίδιος έφυγε με το αστικό λεωφορείο όπως κάθε μέρα για να πάει στη δουλειά του και μαζί του είχε πάρει όλα τα απαραίτητα προσωπικά του αντικείμενα. Εκείνη τη μέρα μάλιστα από την εργασία του έφυγε νωρίτερα.

Το κινητό του τηλέφωνο φαίνεται πως εξέπνευσε σήμα στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκηδόνας περίπου 40χλμ από το χωριό του. Η μητέρα του συντετριμμένη περιμένει το γιος της και ζητάει βοήθεια από όποιον γνωρίζει κάτι.

«Πάρτε ένα τηλέφωνο στην αστυνομία, σας παρακαλώ είμαι μάνα και περιμένω. Μόνο να τον βρω, μόνο να τον βρω. Δεν έδειξε κάτι να φύγει και να μην ξαναγυρίσει, δεν το περίμενα αυτό και να έφευγε ο Νίκος μία μέρα το πολύ. Εγώ πιστεύω κάτι έγινε.

Την Πέμπτη το πρωί σηκώθηκε, έφυγε για τη δουλειά του, περιμένω το μεσημέρι να έρθει ο Νίκος, δεν ήρθε. Δεν ήρθε και το βράδυ. Και από τότε περιμένω, περιμένω. Λέω βοηθήστε, έχασα το παλικάρι μου.

Το κινητό του έδειξε σήμα στην Χαλκηδόνα το Σάββατο. Το κινητό χτυπούσε μέχρι την Παρασκευή το βράδυ, παίρναμε συνέχεια. Δεν κοιμήθηκε όλη νύχτα. Ήταν σε υπερένταση ο Νίκος. Φιλότιμο, να βοηθάει, να κάνει, εδώ η γειτονιά χρόνια παράπονο κανένας δεν έχει. Όποιος ξέρει και βλέπει τον Νίκο ας πάρει ένα τηλέφωνο».

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News