Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Ηχηρές απουσίες από τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας - «Καμπανάκι» σε Παρούτογλου και Μπάτση


Μια Συνεδρίαση που δεν αποκλείεται να δρομολογήσει ενδοπαραταξιακές εξελίξεις τόσο στην συμπολίτευση όσο και στην αντιπολίτευση, φαίνεται πως ήταν η τελευταία στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας.

Δεν πέρασαν απαρατήρητες οι απουσίες από τον συνδυασμό του Χρήστου Μπάτση, κάποιες εκ των οποίων εικάζεται ότι σχετίζονται με κάποιες στρατηγικές επιλογές και κινήσεις του πρώην Δημάρχου. Συγκεκριμένα, από τη Συνεδρίαση απουσίαζαν ο Δημήτρης Γιάντσης, ο Γιάννης Κετικίδης, ο Χρήστος Χατζηγιαννίδης και η Πολυξένη Νάνου. Ο κ. Μπάτσης παρότι άσκησε κριτική στη Δημοτική Αρχή, ψήφισε τελικά τις αυξήσεις, μια στάση ακατανόητη για πολλούς, ακόμα και στις τάξεις του συνδυασμού του.

Την ίδια στιγμή, από την διοικούσα παράταξη, τόσο κατά την Δημοτική Επιτροπή όσο και από το Δημοτικό Συμβούλιο απουσίαζε ο Τάσος Θεοδωρίδης, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πληροφορία. Δεν λείπουν πάντως και τα σχόλια που λένε ότι η απουσία του σχετίζεται με διαφωνία ως προς τις αυξήσεις στην άρδευση.

Σε πλήρη απαρτία έδωσε το παρών η παράταξη του Δημήτρη Μπίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News