Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Ο Χρ. Μπάτσης στήριξε τον Κ. Ανδρονίκου για Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Αλμωπίας


Τον Κωνσταντίνο Ανδρονίκου, ο οποίος κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο διορίστηκε ειδικός συνεργάτης και ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό του, στήριξε ο Χρήστος Μπάτσης και οι Δημοτικοί του Σύμβουλοι για Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Αλμωπίας.

Αυτό προκύπτει από την τοποθέτηση του κ. Μπάτση, ο οποίος ήταν ξεκάθαρος ως προς την επιλογή του, καθώς όπως είπε είναι ένας άνθρωπος που πολιτεύτηκε μαζί του.

Για την ιστορία ο κ. Ανδρονίκου έλαβε 7 ψήφους, όσοι και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού "Εδώ Ζούμε".

Δείτε τα αποτελέσματα με ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

13 σχόλια:

  1. Χρήστος Μπατσης ο καλύτερος και με διαφορά. Μπράβο Χρήστο Σωστός. Έτσι η ομάδα είναι και θα μείνει δυνατή έχουμε δρόμο μπροστά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η καλύτερη επιλογή, νέος άνθρωπος με ήθος, Κωστάκη μαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά ρε Παρουτογλου τόση κυνικοτητα;ούτε την υποψήφια σου δεν στηριξες,ώστε να μη την περάσει ο Ανδρόνικου;κρίμα στα παιδιά που σε στήριξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού είναι τόσο ικανός γιατί δεν βρίσκει μια δουλειά στον ιδιωτικό τομέα;;; Ανταυτου ψάχνει συνεχώς βολεμενες θέσεις. Τη μια ειδικός συνεργάτης, την άλλη συμπαραστάτης. Ξεχειλίζει η ικανότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομιζω ειναι ο μονος ικανος στα πολιτικα θεματα με γνωσεις με πτυχιο και 2 μεταπτυχιακα στις πολιτικες επιστημες αριστη γνωση 4 ξενων γλωσων οργανωσε πολλα θεματα του δημου ψαξτε και θα τα δειτε αν εχει δουλεψει και στον ιδιωτικο τομεα

      Διαγραφή
    2. ψαξε να δεις αν εχει δουλεψει στον ιδιωτικο τομεα ατομο με πτυχιο 2 μεταπτυχιακα και αριστη γνωση 4 ξενων γλωσων ο μονος που αξιζει

      Διαγραφή
    3. 9.24 κ 9.27 πείτε μας που έχει δουλέψει. Ότι έχει μεταπτυχιακό και ξένες γλώσσες δεν μου λέει τίποτα, έχει βρωμισει ο τόπος από πληρωμένα μεταπτυχιακά!

      Διαγραφή
  5. στο μπλα μπλα μπλα άριστος. οι τοποθετήσεις του σε όλα τα θέματα οτι έπρεπε να ήταν αλλιώς οι διαδικασίες. τι δούλεμα τρώμε ρε παιδιά. αν ήθελε όντως συμπαραστάτη του πολίτη η δημοτική αρχή θα ψήφιζε την πρότασή του με 15 και θα ανάγκαζε 2 από την αντιπολίτευση (έχει άμεση γραμμή επικοινωνίας με αντιπολιτευτική ομάδα) Στην μοναδική θέση που με την σωστή λειτουργεία του συμπαραστάτη μπορεί να είναι για το συμφέρον του πολίτη δείχνει αδιαφορία η δημοτική αρχή ενώ για εξυπηρέτηση των δικών μας ανθρώπων είναι άπλα. Τελικά μόνο ο Μπάτσης που δεν πιστεύει στον θεσμό ήταν σωστός. Άραγε ο Δήμαρχος πιστεύει στον θεσμό του συμπαραστάτη:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φτάνει αυτός αφού είναι τόσο καλός ας πάει σέ ιδιοτη μην μόνο τρέχει στο δήμο άνεργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ αργοσχολε, που δουλεύεις και κράζεις τον άνθρωπο;

      Διαγραφή
    2. Εσύ αργοσχολε, που ακριβώς δουλεύεις και κρίνεις τον άνθρωπο;

      Διαγραφή
    3. Σχολιάζεις και το ίδιο άτομο συγχρόνως! Άλλαξε και καμία λέξη ρε φίλε, όπως και πάνω ο 9.24 και ο 9.27.... Χαχαχα

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News