Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Την καταδίκασαν σε θάνατο! Η στιγμή της δολοφονίας και ο απαράδεκτος τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης (ΒΙΝΤΕΟ)


Μουδιασμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως σχετικά με τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακή έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων το βράδυ της Δευτέρας (01.04.2024).

Μια δολοφονία που έγινε στο μέρος στο οποίο κατέφυγε η 28χρονη, προκειμένου να ζητήσει βοήθεια, στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων. Μια σειρά από παραλείψεις και λάθη καταδίκασαν την νεαρή γυναίκα στον θάνατο.

Η στιγμή της δολοφονίας και τα ηχητικά ντοκουμέντα που ήρθαν στο φως σοκάρουν. Η 28χρονη δέχτηκε τις φονικές μαχαιριές ουσιαστικά στην είσοδο του ΑΤ Αγίων Αναργύρων δίπλα από το φυλάκιο στο οποίο ήταν μέσα αστυνομικός.

Βίντεο που έφερε στο φως η εκπομπή Live News προκαλεί ανατριχίλα, δείχνει την 28χρονη έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων να μιλάει με την Άμεση Δράση, λίγο πριν 39χρονος την δολοφονήσει με το μαχαίρι.

Την ίδια ώρα εξοργίζει η απάντηση του τηλεφωνητή της Αμεσης Δράσης που απαντά στην 28χρονη, ότι το περιπολικό δεν είναι ταξί και λίγα δευτερόλεπτα μετά δέχεται στην δολοφονική επίθεση. Μάλιστα στο ηχητικό ντοκουμέντο έχει καταγραφεί η στιγμή της δολοφονίας.

.  

Η κοπέλα έχει μόλις δει τον 39χρονο πρώην σύντροφο της έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων και μαζί της βρίσκεται ο φίλος της που την συνοδεύει.

Στο βίντεο διακρίνεται να τρέχουν προς το φυλάκιο του τμήματος προκειμένου να σωθούν με τον δράστη να τους καταδιώκει με το κουζινομάχαιρο στο χέρι. Λίγα δευτερόλεπτα μετά θα ξεψυχήσει δίπλα από το κουβούκλιο του 48χρονου αρχιφύλακα.

Ακολουθούν σκηνές πανικού. Αυτόπτες μάρτυρες της εν ψυχρώ δολοφονίας, ο σκοπός του αστυνομικού τμήματος, ο φίλος της 28χρονης και κάτοικοι της περιοχής τρέχουν για να βοηθήσουν όμως, είναι δυστυχώς είναι πολύ αργά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News