Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Ευχαριστήριο Νίκης Καλής


Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της ΝΙΚΗΣ ΚΑΛΗΣ για την αναγνώριση της προσπάθειας μας και την στήριξη τους καθ’ όλη την διάρκεια της ποδοσφαιρικής χρονιάς. Για εμάς είναι μεγάλη ικανοποίηση να βλέπουμε ότι είστε δίπλα μας ,στηρίζετε με κάθε τρόπο τον Σύλλογο, γεμίζετε το γήπεδο και ακολουθείτε την ομάδα παντού. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την στήριξη σας.

Να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι υπερέβαλαν τους εαυτούς τους κατακτώντας αυτό το πρωτάθλημα.

Ευχαριστούμε θερμά τον αρχιτέκτονα της προσπάθειάς μας, τον προπονητή μας κ. Βασίλη Σαμαρά , που κατάφερε με πειθαρχημένη δουλειά να φέρει εις πέρας την αποστολή που του ανατέθηκε.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου μια ομάδα ανθρώπων με μεγάλη αγάπη για τον σύλλογό μας , με μεγάλη διάθεση για ενασχόληση με την ομάδα μας, με όραμα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η ημερομηνία κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου για την ανάδειξη νέου ΔΣ.

Προσωπικά, προτίθεμαι να συμμετέχω στις επερχόμενες αρχαιρεσίες για το νέο ΔΣ. Τα καλύτερα έρχονται για τον Σύλλογό μας … υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή παραγόντων στη διοίκηση της ομάδας, σαφώς από όλα τα μέλη της τωρινής διοίκησης, από παλιότερα μέλη-παράγοντες και από νέα στελέχη. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα αποτελέσουμε την εγγύηση για να παραμείνει ο Α.Σ. ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ ένα από τα πιο νοικοκυρεμένα σωματεία του Νομού, να παραμείνει η ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ σε υψηλό επίπεδο με συνέχεια και εξέλιξη σε όλους τους τομείς.

Τέλος ,θα ήθελα να πω τους φιλάθλους μας, η διοίκηση του Α.Σ. ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ έχει αποδείξει ότι όταν πρόκειται για το καλό της ομάδας, υπάρχει τρόπος να γίνουν οι οποιεσδήποτε οικονομικές θυσίες (και όχι μόνο) που απαιτούνται για να επιτευχθεί ο στόχος. Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News