Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Με τι καιρό θα φύγουν οι πρώτοι εκδρομείς του Πάσχα - Ανεβαίνει η θερμοκρασία, ενισχύονται οι βοριάδες


Οι πρώτοι εκδρομείς του Πάσχα βρίσκονται ήδη στο δρόμο ή στα λιμάνια και τα αεροδρόμια και ο καιρός φαίνεται πως θα είναι σύμμαχός τους.

Σήμερα στη χώρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια στα περισσότερα διαμερίσματα ενώ λίγες θα είναι οι συννεφιές στα δυτικά προς ανατολικά.

Προς το απόγευμα θα σημειωθούν μπόρες και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε γενικές γραμμές από 26 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική θα σημειωθεί ηλιοφάνεια ενώ θα υπάρξουν πρόσκαιρες συννεφιές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη οι άνεμοι θα πνέουν 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι 24 βαθμούς Κελσίου.

«Ναι μεν κάποια αστάθεια φαίνεται από Μεγάλη Πέμπτη, Μεγάλη Παρασκευή και στη συνέχεια παρόλα αυτά δεν νομίζω ότι είναι σε θέση αν χαλάσει σε καμία περίπτωση αυτά που σχεδιάζουμε την Κυριακή του Πάσχα, τη Δευτέρα του Πάσχα, ακόμη και την Τρίτη», τόνισε ο μετεωρολόγος του Open, Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News