Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας «Συμεών Σωτηριάδης»


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας - Συμεών Σωτηριάδης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη μεγάλη διάκριση που πέτυχαν εκπαιδευτικοί και μαθήτριες του σχολείου στα πλαίσια του ‘’Μαθητικού Διαγωνισμού σε Δεξιότητες Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης- KIDS SAVE LIVES CHAMPIONSHIP 2024’’, που πραγματοποιήθηκε στις 13-14 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη.

Σε ένα διαγωνισμό που περιλάμβανε δεκάδες σχολεία από την Κεντρική Μακεδονία και είχε ως αντικείμενο τις συμπεριφορές που προστατεύουν την υγεία, οι μαθήτριες του σχολείου μας, Αβραμίκα Μαρία, Βαϊανού Χριστίνα και Χατζηαναγνώστου Δήμητρα βραβεύτηκαν με την πρώτη θέση στην εφαρμογή αυτών των δεξιοτήτων. Από τα βάθη της καρδιάς μας τις ευχαριστούμε για το παράδειγμά τους, την προσπάθεια και την επιτυχία αλλά και την ανεκτίμητη προσφορά τους, καθώς με τη βράβευσή τους εξασφάλισαν την απόκτηση ενός απινιδωτή για το σχολείο και την περιοχή μας.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια και η ευγνωμοσύνη απευθύνονται επίσης στις εκπαιδευτικούς Μυρσίνη Φιλιανάκη και Εβίτα Θυσιάδου που στήριξαν και προετοίμασαν τις μαθήτριες για τον διαγωνισμό και γενικότερα συνέβαλαν τα μέγιστα στην ευαισθητοποίηση της περιοχής μας για τις μεθόδους πρώτων βοηθειών. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά και τους γονείς των μαθητριών για τη συμπαράστασή τους και βεβαίως για το παράδειγμα που και αυτοί δίνουν.

Συγχαίρουμε, επίσης, και ευχαριστούμε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας που διακρίθηκαν και βραβεύτηκαν εξασφαλίζοντας ακόμα έναν απινιδωτή. Τα παιδιά έχουν πάρει τη σκυτάλη. Τρέχουν δίπλα μας, μας προσπερνάνε και μας δίνουν ελπίδα. Ας τα ακολουθήσουμε.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας - Συμεών Σωτηριάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News