Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Εγνατία Οδός: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Πέμπτη και Παρασκευή λόγω εργασιών - Δείτε σε ποιο τμήμα


Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Εγνατίας Οδού στην Ημαθία την Πέμπτη (28.03.2024) και την Παρασκευή (29.03.2024). Ο λόγος των αλλαγών στην κυκλοφορία είναι η εκτέλεση εργασιών.

Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ανακοινώθηκαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό στα όρια της Ημαθίας για Πέμπτη και Παρασκευή, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Συγκεκριμένα, από τις 7 το πρωί και έως τις 7 το βράδυ για τις δύο επόμενες ημέρες θα ισχύει αποκλεισμός εισόδου των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου της Εγνατίας Οδού, στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση προς Αθήνα, επί της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Τα οχήματα που κινούνται από Βέροια προς Αθήνα, θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Νησελίου στην παλαιά εθνική οδό Αλεξάνδρειας – Κατερίνης και στη συνέχεια θα εισέρχονται στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, μέσω του ανισόπεδου κόμβου Ν. Αγαθούπολης.

Στην ανακοίνωση της Τροχαίας προστίθεται πως «η σωστή οδική συμπεριφορά και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News