Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Η Μαρία Σαραλιώτου στο πλευρό της συντονίστριας του Γραφείου του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη Έλενας Σώκου (ΦΩΤΟ)


Δείτε την ανάρτηση της πολιτευτή Πέλλας της ΝΔ Μαρίας Σαραλιώτου:

Στην επίσκεψη της συντονίστριας του Γραφείου του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη κ. Έλενας Σώκου στην Αλμωπια.

Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τον Δήμαρχο Αλμωπιας κ. Νίκο Παρουτογλου, αντιδημάρχους και προέδρους δημοτικών επιχειρήσεων στο Δημαρχείο Αλμωπίας, με τον Διευθυντή ΑΤ Αριδαιας κ. Γάκη Ευάγγελο, με γιατρούς και νοσηλευτές του Κέντρου Υγείας Αριδαιας, με τους εργαζόμενους στο Κέντρο Νεότητας και Πρόνοιας Αλμωπίας στον Εξαπλατανο, καθώς και με την Διοίκηση των Λουτρών Πόζαρ στις εγκαταστάσεις των ιαματικών πηγών.


Η επίσκεψη της κ. Σωκου αποδεικνύει το ισχυρό ενδιαφέρον της Κυβέρνησης και ιδιαίτερα του Πρωθυπουργού για την ακριτική Αλμωπία και είμαι σίγουρη ότι θα αποβεί αποδοτική στην επίλυση σημαντικών θεμάτων της περιοχής τα οποία αναλύθηκαν από τους φορείς κατά την διάρκεια της επίσκεψης της.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News