Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Ακυρώνονται λόγω πένθους τα Κούλουμα στον Εξαπλάτανο


Ανακοίνωση του Μορφωτικού Συλλόγου Εξαπλατάνου "Μενέλαος Λουντέμης":

Η μέρα που ξημέρωσε, είναι βυθισμένη στο πένθος και στην οδύνη.

Η τοπική μας κοινωνία θρηνεί τον άδικο χαμό δύο παλικαριών μετά από την μοιραία χθεσινοβραδινή πρόσκρουση του οχήματος στο οποίο επέβαιναν.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου μας εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στις οικογένειες των θυμάτων.

Σε ένδειξη πένθους και με βαρύ το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στους συνανθρώπους μας που θρηνούν τα παιδιά τους, ανακοινώνουμε την ακύρωση των προγραμματισμένων εκδηλώσεων μας «ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2024» που θα πραγματοποιούνταν την ερχόμενη Δευτέρα 18 Μαρτίου.

Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη στους οικείους που δοκιμάζονται σκληρά.

Ευχόμαστε να κερδίσει την μάχη που δίνει για την ζωή του ο τρίτος νεαρός επιβαίνων στο όχημα.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News