Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Συλλυπητήριο μήνυμα Δήμου Αλμωπίας


Ο Δήμος Αλμωπίας και προσωπικά ο δήμαρχος Νίκος Παρούτογλου, εκφράζουν την βαθιά θλίψη και οδύνη, για τον άδικο χαμό των δύο παιδιών.

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους, υπενθυμιζοντάς τους, ότι η μνήμη των παιδιών θα παραμείνει ζωντανή.

5 σχόλια:

  1. Να ακυρωσετε τις εκδηλώσεις των καρναβαλικών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είστε απαράδεκτη ντροπή δήμαρχος που δεν σέβεται κανέναν αυτό αποδεικνύει στην συγκεκριμένη περίπτωση. Ντροπή σας αλλά βέβαια δεν ήταν ψηφοφόροι σας γιαυτό. Καρναβάλια είστε όλοι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τί λέτε δεν είναι ο δήμαρχος είναι η επιχείρηση που κάνανε ένα σορό έξοδα, σκεφτείτε λογικά..... μακάρι νά μπορούσαμε νά τούς φέρουμε πίσω......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχθές κηδεύτηκαν 2 παλικάρια 19 και 20 ετών . Παρεβρέθηκαν στην Κωνσταντία 2.000 άτομα . Ένα παιδί χαροπαλευει στο Ιπποκράτειο. Εάν ήταν όμως παιδί ενός από τους αρμόδιους του καρναβαλιού την ίδια στιγμή θα το είχαν ακυρώσει . Καληνύχτα Αριδαία ! Λυπάμαι πολύ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετα απο αυτο ξεκιναμε τα καρναβάλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News