Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Ευρωεκλογές 2024: Υποψήφια με τους Πατριώτες του Εμφιετζόγλου η Γεωργία Μπίκα


Η Γεωργία Μπίκα βρίσκεται στη λίστα των πρώτων δέκα υποψήφιων ευρωβουλευτών του κόμματος «Πατριώτες» του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.

Στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, το όνομά της ήταν στο ψηφοδέλτιο «Συν-Εργασία», με υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας τον Βασίλη Ρόκο.

Όπως όλα δείχνουν, η Γεωργία Μπίκα είναι αποφασισμένη να ασχοληθεί με την πολιτική, καθώς πρόκειται πλέον για ένα άτομο αναγνωρίσιμο που βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για περίπου ένα χρόνο.

Η υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα

Η υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα είχε προκαλέσει αίσθηση στο Πανελλήνιο μετά την καταγγελία της ότι έπεσε θύμα βιασμού την Πρωτοχρονιά του 2022 σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, όπου ήταν καλεσμένη για την αλλαγή του χρόνου. Σύμφωνα με την καταγγελία της, πιστεύει ότι με κάποιον τρόπο ναρκώθηκε εκείνο το βράδυ, έχασε τις αισθήσεις της και βιάστηκε.

Για τον βιασμό είχε υποδείξει ως υπεύθυνο γόνο μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας. Το συγκεκριμένο άτομο απαλλάχθηκε με βούλευμα. Η καταγγέλλουσα προσέφυγε και στον Άρειο Πάγο, με την υπόθεση όμως να μπαίνει στο αρχείο.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News