Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Κολωνός: Οργή για την πρόταση απαλλαγής του Μίχου για τον βιασμό της 12χρονης


Έντονη οργή έχει προκαλέσει στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης η απαλλακτική πρόταση της εισαγγελέως στη δίκη της 12χρονης από τον Κολωνό, για απαλλαγή του Ηλία Μίχου λόγω αμφιβολιών για τα αδικήματα του βιασμού και της μαστροπείας με τη μορφή του εξαναγκασμού.

Παράλληλα, συλλογικότητες έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον σταθμό του μετρό στα Σεπόλια: Πέταξαν τρικάκια και δήλωσαν τη συμπαράστασή τους στο παιδί. Ωστόσο, μικροεπεισόδια σημειώθηκαν στη διάρκεια της συγκέντρωσης μεταξύ ΜΑΤ και διαδηλωτών, όταν στη συμβολή των οδών Ξανθίππης και Δράμας κάποιοι από τους συγκεντρωμένους πέταξαν αντικείμενα σε διμοιρία και έσπασαν την τζαμαρία σε ένα σουβλατζίδικο. Η αστυνομία απάντησε με χημικά και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης. Το επεισόδιο έληξε εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την κεκλεισμένων των θυρών δίκη, η εισαγγελέας φέρεται να πρότεινε την ενοχή του Ηλία Μίχου για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί, για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται και για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κάτω των 12 ετών, αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία, όπως και για οπλοκατοχή.

«Η Εισαγγελία σήμερα νομιμοποίησε εμμέσως την παιδοφιλία, αφού δεν βρήκε βιασμό της 12χρονης απ’τον Μίχο, άρα δέχεται προφανώς την κατάθεση του ότι την «ερωτεύτηκε» και το βρίσκει και νόμιμο… Διότι τις σeξουαλικές επαφές με τη #12χρονη ουδείς αμφισβητεί. Μιλάμε για απόλυτο εμετό», έγραψε χρήστης του Χ

11 σχόλια:

  1. Τέμπη,μιχοι, χουλιγκανισμός νεκρος αστυνομικός νεκροί οπαδοί από γιουρούσι μέσα στο κράτος στην πρωτεύουσα από κανίβαλους άλλου κράτους, νεκροί συνάνθρωποι μας που περίμεναν στην ουρά ένα φάρμακο η ένα χειρουργείο πού δεν έγινε και δεν ήρθε ποτέ,όλα αυτά τα έγκληματα με ΝΔ , υπεύθυνος φαρμακοπειον Ελλάδος το φάρμακο είναι πολύ ακριβό και δεν συμφέρει το φέρνουμε, δήλωση Άδωνι Γεωργιάδη:το φάρμακο που περίμενε συνάνθρωπος μας για το καρκίνο έκανε μόνο 11ευρω, βαγόνια πού λείπουν, υπουργοί εγκληματίες, στοιχεία που θάφτηκαν με τσιμέντο,και εμείς στον καναπέ να βλέπουμε τον βιασμό τής νοημοσύνης μας.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακομη δεν σε καλεσε εισαγγελεας βρωμιαρη συριζαιε, μονο μισος βγαζετε γι αυτο ο κοσμος σας εστειλε στον αγυριστο.

      Διαγραφή
    2. Για σένα τέτοιο πρόβατο που είσαι πρέπει να σε φωνάξει κανας τσομπανης δηλαδή;

      Διαγραφή
  2. Τέτοια δικαιοσύνη μόνο με ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνέχιζε αριστερό γουρουνι

      Διαγραφή
    2. Εσύ που μιλάς για γουρούνια μάλλον σου θυμίζει την καταγωγή σου.Καλό ύπνο καθαρόαιμε Έλληνα.

      Διαγραφή
    3. Γαμω το τρίτο ραιχ καριόλη γαμω την δεξιά σου

      Διαγραφή
    4. Ενώ εσύ δεξιό αποβρασμα της κοινωνίας τη κάνεις;

      Διαγραφή
  3. ΕΣΥ 11.01 ΕΙΣΑΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΡΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ? ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΗΤΕ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε άνθρωποι του Θεού αριστεροί και δεξιοί είναι δυνατόν να βιώνουμε τέτοιες καταστάσεις σαν λαός είτε αφορά ακρίβεια είτε αφορά θανάτους, δυστυχήματα,παιδοβιασμους κλπ και εσείς να μαλώνετε μεταξύ σας για την δεξιά και την αριστερά....για αυτό δε θα πάμε ποτέ μπροστά σαν χωρα γιατί κανένας δε κοιτάει το κοινό καλό και ακόμα σκέφτονται την παλιά νοοτροπία της δεξιάς και αριστεράς
    Αντί να μας φοβούνται και οι 300 ... κρίμα κρίμα για τα παιδιά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο 11:01 δεν είπε κάτι κακό ρε παιδιά, είπε ότι την συγκεκριμένη στιγμή αυτή η κυβέρνηση σε κάποια θέματα φαίνετε ότι δεν κάνει καλά την δουλειά τής,ο άλλος από κάτω τον λέει γουρούνι αριστερό και χρωματίζει την συζήτηση, βέβαια το συνεχίζει ο 11:01 και χάνει το δίκιο του πέφτει στην παγίδα του από κάτω, αλλά αυτό θέλουν αυτοί που κυβερνάνε το τόπο να θολώνουν το τοπίο και να χάνουν κάποιοι το δίκιο τούς,από το πολύ δίκιο που έχουν καλυνηχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News