Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Φιλιά και αγκαλιές Κασσελάκη - Γεροβασίλη στην πορεία για τα Τέμπη, λίγες ημέρες μετά το Συνέδριο (ΦΩΤΟ)


Τρεις ημέρες μετά το θυελλώδες συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης και η Όλγα Γεροβασίλη συναντήθηκαν στην πορεία για τον έναν χρόνο από το δυστύχημα στα Τέμπη, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και η αντιπρόεδρος της Βουλής, που συγκρούστηκαν στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ σε πολύ υψηλούς τόνους, με τον έναν να πετάει το γάντι στον άλλον, έτοιμοι να αναμετρηθούν σε εκλογές για νέα ηγεσία, βρέθηκαν σήμερα στο μπλοκ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πορεία.

Όπως κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός, Κασσελάκης και Γεροβασίλη ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι, δίπλα-δίπλα στην πορεία, ενώ χαιρετήθηκαν, αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν. Εξωτερικά, τουλάχιστον, τίποτα δεν πρόδιδε ότι τα δύο στελέχη είχαν συγκρουστεί μετωπικά, με αιχμές και βαριές κατηγορίες, λίγες ημέρες νωρίτερα, στο επεισοδιακό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. 




 

12 σχόλια:

  1. πηγαινουν σε συγκεντρωσεις πορειας μνημης και φωτογραφιζοντε και χαχανιζουν, τοσο φαιδροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι φαιδροι. Αριστεροί είναι.

      Διαγραφή
    2. Άλλοι πηγαίνουν σε συγκεντρώσεις και πορείες μνήμης, και άλλοι αναρτούν φωτογραφίες από κοπή πίτας.(Δες την ανάρτηση του υπουργού υγείας.)

      Διαγραφή
  2. Γεροβασίλη δεν ειναι πολιτικός πολιτισμός να χαριεντίζεσαι μ εναν ψυχοπαθή εγωπαθή νάρκισσο αλαζόνα και ανόητο Κασελάκη, δεν σε σεβαστηκε στο συνέδρειο ξύπνα επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΟΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κατ ευθειας απο γκευ μπαρ και οι δύο σε πορεία της ΑΔΕΔΥ, εξάλλου δημόσιοι υπάλληλοι ολοι τους γι αυτό χαζογελάνε βολεμένοι γαρ, μόνο τα νταούλια λείπουν για να θυμηθούμε και τον Α6.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ, ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα σούργιελα. Αν έχαναν αυτοί τους ανθρώπους τους έτσι θα χαχάνιζαν; Ντροπή τους στοιχειώδης σεβασμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι τουλάχιστον υποκριτικό να μιλάτε για καραγκιοζιλίκια εσείς οι παραπάνω που έχετε για αρχηγό τον αρχικαρναβαλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι καραγκιόζης τι δεν καταλαβαίνεις ηλίθιε; Τελείωσε η αριστερά τι δεν καταλαβαίνεις;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News