Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Στην δεξίωση του Επιμελητηρίου Πέλλας ο Λάκης Βασιλειάδης (ΦΩΤΟ)


Χθες είχα την τιμή να παρευρεθώ στην δεξίωση του Επιμελητηρίου Πέλλας, μια εκδήλωση που έχει γίνει πλέον ετήσιος θεσμός. Το Επιμελητήριο είναι εργαλείο ανάπτυξης για τις τοπικές μας επιχειρήσεις, αποτελεί σημείο αναφοράς και ουσιαστικής στήριξης της επιχειρηματικής κοινότητας. Είναι δυναμικό, αποτελεί πρότυπο, αξιοποιώντας αναπτυξιακά και συμβουλευτικά προγράμματα για τις επιχειρήσεις μας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Ιορδάνης Τσώτσος, είναι από τους εμπειρότερους προέδρους στην Ελλάδα ενώ και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου έχουν συμβάλλει με τον καλύτερο τρόπο στην τοπική μας ανάπτυξη και την στήριξη των επιχειρήσεων, συμμετέχοντας διαρκώς στα κέντρα λήψης αποφάσεων με πολλές πρωτοβουλίες.

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους επιχειρηματίες που στηρίζουν τον θεσμό του τοπικού μας Επιμελητηρίου, που δημιουργούν και αναπτύσσονται, δίνοντας θέσεις εργασίας και πλούτο στην τοπική οικονομία. Συγχαρητήρια, επίσης και σε αυτούς που βραβεύτηκαν.

Προσωπικά προσπαθώ σταθερά και ενεργά να στηρίζω το Επιμελητήριο με όποιον τρόπο μπορώ, είμαι δίπλα στις επιχειρήσεις και τις πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου. Αντιλαμβάνομαι τα προβλήματα και τις δυσκολίες και προσπαθούμε να βρούμε τις βέλτιστες λύσεις στα πλαίσια των δημοσιονομικών περιθωρίων. Δουλεύουμε σταθερά προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης. Επόμενος στόχος είναι οι υποδομές της Πέλλας, που έχουν μείνει πίσω, να βελτιωθούν για την καλύτερη διακίνηση προϊόντων και την βελτιστοποίηση των συνθηκών παραγωγής μέσα στις δύσκολες συγκυρίες.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News