Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Στην εκδήλωση του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πέλλας ο Δ. Σταμενίτης


Η ετήσια εκδήλωση του Επιμελητηρίου έχει καθιερωθεί ως μια συνάντηση των δημιουργικών δυνάμεων του τόπου. Το Επιμελητήριο Πέλλας υπό την Προεδρία του Ιορδάνη Τσώτσου ξεχωρίζει για τη δράση του, όντας ένας φορέας δραστήριος, με πλούσια παρουσία και εκτός των τειχών της περιοχής, γεγονός που συμβάλλει στην εξωστρέφεια των επιχειρήσεων μας.

Η επιχειρηματική δραστηριότητα στην περιοχή μας αναπτύσσεται, κερδίζοντας έδαφος στις εγχώριες και διεθνείς αγορές και εμείς ως Πολιτεία οφείλουμε να σταθούμε αρωγοί αυτής της προσπάθειας. Απο το 2019 οι κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη εφαρμόζουν ένα τολμηρό και συνάμα συνεκτικό σχέδιο που περιλαμβάνει μείωση της φορολογίας, παροχή κινήτρων, παρεμβάσεις και χρηματοδοτικά εργαλεία για την ανάπτυξη της καινοτομίας και τη χρήση νέων ψηφιακών μέσων, που κάνουν τις επιχειρήσεις μας ανταγωνιστικότερες σε ένα σκληρό και απαιτητικό διεθνές περιβάλλον.

Είναι γεγονός ότι η επιχειρηματική ευημερία πηγαίνει χέρι χέρι με την τοπική ανάπτυξη και αντιστρόφως. Εμείς ως ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων πιστεύουμε ότι πρωτογενής τομέας και επιχειρηματικότητα μπορούν να συνδεθούν, αποφέροντας σημαντικά οφέλη για τις τοπικές κοινωνίες. Ειδικά στη δική μας περιοχή μας, που είναι κατά βάση αγροτική, προσδοκούμε πολλά απο τα αποτελέσματα της προσπάθειας μας για τον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα και το πέρασμα του στην εποχή της καινοτομίας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News