Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Δήμος Σκύδρας - Κ. Ιγνατιάδου κατά Μ. Παπαδοπούλου: «Αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση»


Δείτε την ανάρτηση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου:

Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, εισηγήθηκα τη στήριξη των αγροτών μας, όπως κάνουμε πάντα μέσα από το έργο μας, από τις προτεραιότητες που θέτουμε, αλλά και κατά τη διάρκεια των αγώνων τους είμαστε πάντα δίπλα τους.

Η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, πρότεινε ως μέτρο στήριξης των αγροτών μας, την άμεση απόδοση των κτιρίων της ΓΕΣΠΟΒ στο Μαυροβούνι και στην Καλή στους αγρότες μας, μετά τις ενέργειες του κου Κακουλίδη, όπως είπε χαρακτηριστικά...

Μα ο εν λόγω κύριος αφαίρεσε, με τις ενέργειες του, τα παραπάνω κτίρια από τους αγρότες!! Αυτές τις ενέργειες επικαλείται η επικεφαλής της αντιπολίτευσης, χωρίς να γνωρίζει όμως τη βλάβη που επέφεραν στους αγρότες, καθώς στέρησαν τη δυνατότητα πληρωμής τους, όπως και των εργαζομένων της ΓΕΣΠΟΒ, δια της εκμίσθωσης ή εκποίησης τους.

Πέραν όλων αυτών, τα ουσιώδη, σημαντικά θέματα των αγροτών, είναι το ακριβό κόστος παραγωγής, η κλιματική αλλαγή και η έλλειψη κατώτατης εγγυημένης τιμής πώλησης, για τα οποία και πρέπει όλοι να αγωνιστούμε. Δεν αποτελεί μέτρο στήριξης η απόδοση κτιρίων, ενώ υφίστανται τα βασικά και μεγάλα προβλήματα των αγροτών...

Όταν δεν έχουμε κάτι να πούμε, η σιωπή είναι χρυσός!

Αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση!

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News