Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Συγκίνηση στην εκδήλωση μνήμης για τον εκλιπόντα Διευθυντή του ΓΕΛ Σκύδρας, Γιάννη Νικολαΐδη (ΦΩΤΟ)


Δείτε την ανάρτηση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου:

Με χαρά και μεγάλη συγκίνηση συμμετείχα στην εκδήλωση μνήμης για τον εκλιπόντα διευθυντή του ΓΕΛ Σκύδρας, Γιάννη Νικολαΐδη.

Με τον αείμνηστο Γιάννη Νικολαΐδη συνεργάστηκα αρχικά ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σκύδρας και πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Λυκείου και αργότερα ως δήμαρχος Σκύδρας. Αυτό που διέκρινα αμέσως ήταν η απόλυτη ειλικρίνεια του, ακόμη και όταν η κατάθεση της αλήθειας ήταν σε βάρος του. Είχε μεγάλη αγάπη για το ΓΕΛ Σκύδρας, για το σχολείο και τους μαθητές και για το λόγο αυτό ποτέ δεν αποποιήθηκε ή μετέθεσε ευθύνες. Το ζητούμενο του πάντα ήταν η εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του σχολείου και πως τα παιδιά θα είναι χαρούμενα στο σχολείο.

Δεν ξέρω αν είναι τα γονίδια ή αν είναι βίωμα, χαίρομαι πάρα πολύ που βλέπω ότι η κόρη του Ράνια Νικολα'ι'δου, κληρονόμησε την αγάπη του για την εκπαίδευση, την αγάπη του για τα παιδιά.

Πολλά συγχαρητήρια στο ΓΕΛ Σκύδρας, στον διευθυντή Γιάννη Χριστοφορίδη και σε όλους τους εκπαιδευτικούς, για την όμορφη εκδήλωση, γεμάτη αγάπη, σεβασμό και τιμή, καθώς και για την ονοματοδοσία της αίθουσας εκδηλώσεων σε: " ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ".

Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω όλους τους διευθυντές και εκπαιδευτικούς του ΓΕΛ Σκύδρας, με τους οποίους συνεργάστηκα άριστα, ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω τους δικούς μου αγαπημένους καθηγητές μου, που χθες ήταν παρόντες, να τους ευχαριστήσω για τη βοήθεια και συμβολή τους στη δική μου πορεία και διαδρομή.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του Γιάννη Νικολα'ι'δη και η οικογένεια του να έχει υγεία, να τον θυμάται, να τον τιμά και να προοδεύει.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News