Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Πρόσκληση συμμετοχής στην 5η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Σκύδρας


Ο Δήμος Σκύδρας σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας διοργανώνει την 5 η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Δημαρχείο Σκύδρας, την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024, από τις 09:00΄ έως τις 13:00.

Μια δράση αλληλεγγύης, αγάπης, προσφοράς κι ευθύνης που μας αφορά όλους και στην οποία προσκαλούμε να συμμετάσχουν όσοι συμπολίτες μας μπορούν.

Η 5η Εθελοντική Αιμοδοσία αφιερώνεται στη μνήμη ενός συνανθρώπου μας, του γιατρού και συντοπίτη μας Στάθη Καρασαρίδη που εδώ και 10 χρόνια δε βρίσκεται κοντά μας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν΄απευθύνονται στην αρμόδια Αντιδήμαρχο Ιωάννα Βέργου, τηλ. επικοινωνίας: 2381351804 και 6980414242.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News