Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

Ένα γλυκό χωρίς ζάχαρη για μικρούς και μεγάλους - Πως θα το φτιάξεις


Τα παιδιά συνήθως αγαπούν τα γλυκά, αλλά πολλές φορές όταν ζητούν από τους γονείς εκείνοι αρνούνται και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προκαλούνται εντάσεις.

Μπορείτε όμως να φτιάξετε μια συνταγή γλυκού για σας και για τα παιδιά σας που δεν περιέχει καθόλου ζάχαρη. Δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου και δεν θα έχετε ενοχές, αφού είναι υγιεινή.

Τα υλικά είναι τα εξής:

- 4 κούπες δημητριακά χωρίς ζάχαρη

- 2 κ.τ.σ μέλι

- 1/2 κούπα βούτυρο καρύδας

Πως να την εκτελέσετε

Λιώστε σε μια κατσαρόλα το βούτυρο της καρύδας με το μέλι και όταν το κατεβάσετε από τη φωτιά βάλτε μέσα τα δημητριακά. Ανακατέψτε το μείγμα πολύ καλά και βάλτε από μια κουταλιά σε χαρτάκια ψησίματος. Ψήστε τα στους 150 βαθμούς για περίπου 10 λεπτά. Μόλις κρυώσουν μπορείτε να τα φάτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News